Libnet.ro
UNICEF

01:05

Val de atentate in Irak: Cel putin 48 de persoane au murit, iar altele 220 au fost ranite

B1 B1,
Val de atentate in Irak: Cel putin 48 de persoane au murit, iar altele 220 au fost ranite

Cel putin 48 de persoane au murit, iar altele 220 au fost ranite, luni, in Irak, in cadrul unui val de 17 atentate coordonate, anunta surse medicale si din politie. Majoritatea atentatelor, care au inceput in. continuă pe B1

Aproximativ 50 de morti in urma unui val de 17 atentate in Irak

Un val de 17 atentate coordonate, cu masina-capcana, a afectat Irakul, luni dimineata, provocand moartea a cel putin 48 de persoane si ranirea altor 220, au anuntat surse medicale si politienesti, relateaza AFP.

Accident rutier in Italia: Cel putin 37 de persoane au murit, iar alte 11 sunt ranite (VIDEO)

Cel putin 37 de persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite, duminica seara, dupa ce un autocar care transporta pelerini s-a prabusit in apropiere de Avellino, in regiunea Napoli, relateaza BBC News. Autoc.

Cel putin 36 de persoane au murit in Italia intr-un accident de autocar

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, intr-un accident de autocar care transporta pelerini in apropiere de Avellino, in regiunea italiana Napoli, potrivit unui bilant provizoriu oferit de pompieri, transmite AFP.

Accident de autocar in Italia. Cel putin 36 de persoane au murit si 11 sunt ranite, dupa ce automobilul a zburat peste un pod

Cel putin 36 de persoane au murit si alte aproximativ 10 au fost ranite, duminica seara, dupa ce autocarul in care se aflau si care transporta pelerini in regiunea italiana Napoli, a cazut de pe un pod,.

Egipt: Cel putin doua persoane au murit in confruntarile dintre manifestanti

Cel putin doua persoane au murit, vineri, la Alexandria, in confruntarile dintre sustinatorii si adversarii fostului presedinte islamist Mohamed Morsi, potrivit unor surse medicale, citate de AFP. in timpul.

Noi violente la Cairo: cel putin 15 morti.

Cel putin 15 persoane, probabil vanzatori ambulanti, au fost ucise luni seara, la Cairo, in cursul unor incidente violente, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate, informeaza Mediafax. Doua persoane au fost impuscate, iar alte 13 au murit in incendiul care a cuprins un magazin din Cairo. Egiptul traverseaza o perioada de criza care a culminat la inceputul lunii iulie cu inlaturarea de la putere de catre armata a presedintelui islamist Mohamed Morsi.

Armata egipteana a deschis focul asupra sustinatorilor lui Mohamed Morsi: cel putin 38 de protestatari au murit

Cel putin 38 de sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi au fost ucisi vineri noaptea, in timpul unor ciocniri cu politistii din Cairo. Mii de egipteni au protestat vineri spre sambata in toata tara fata de acuzatiile aduse lui Morsi, relateaza agetia de stiri Associated Press.

Armata egipteana a deschis focul asupra sustinatorilor lui Mohamed Morsi: cel putin 75 de protestatari au murit

Cel putin 75 de sustinatori ai fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi au fost ucisi vineri noaptea, in timpul unor ciocniri cu politistii din Cairo. Mii de egipteni au protestat vineri spre sambata in toata tara fata de acuzatiile aduse lui Morsi.

Cel putin 15 morti, in incidente violente produse la Cairo

Cel putin 15 persoane, probabil vanzatori ambulanti, au fost ucise luni seara, la Cairo, in cursul unor incidente violente, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP. Doua persoane au fost.

Incidente violente la Cairo intre vanzatori ambulanti: Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 12 persoane au fost ucise in urma unor incidente violente in centrul capitalei egiptene, izbucnite intre vanzatori ambulanti, citeaza BBC News. Majoritatea victimelor au fost ucise intr-un incendiu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )