Libnet.ro
UNICEF

16:00

Aproximativ 50 de morti in urma unui val de 17 atentate in Irak

Adevărul Adevărul,
Aproximativ 50 de morti in urma unui val de 17 atentate in Irak

Un val de 17 atentate coordonate, cu masina-capcana, a afectat Irakul, luni dimineata, provocand moartea a cel putin 48 de persoane si ranirea altor 220, au anuntat surse medicale si politienesti, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO SUA: Sapte morti in urma unui atac armat produs intr-un cartier hispanic din Miami

Sapte persoane, inclusiv suspectul, au fost ucise dupa o luare de ostatici inceputa vineri seara si incheiata sambata dimineata, in cartierul hispanic din Hialeah, la Miami, in statul Florida sud-estul SUA), a anuntat politia, citata de AFP.

Val de atentate in Irak: Cel putin 48 de persoane au murit, iar altele 220 au fost ranite

Cel putin 48 de persoane au murit, iar altele 220 au fost ranite, luni, in Irak, in cadrul unui val de 17 atentate coordonate, anunta surse medicale si din politie. Majoritatea atentatelor, care au inceput in.

Suceava: Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Patru persoane au fost ranite, luni, dupa ce un autocar aflat in depasire a lovit un autoturism al carui sofer vira la stanga, pe raza localitatii sucevene Ilisesti, potrivit Mediafax. Astfel, soferul unui.

Sapte persoane au murit in urma unui schimb de focuri, intr-un cartier din Miami

Sapte persoane, intre care suspectul, au murit in urma unei luari de ostatici incepute vineri seara si incheiate sambata dimineata in cartierul hispanic Hialeah din Miami, in Florida sud-est), a anuntat.

Cantaretul JJ Cale a murit la 74 de ani, in urma unui atac cerebral

Cantaretul si compozitorul american John Weldon Cale a murit, vineri, la 74 de ani, in urma unui atac celebral, la varsta de 74 de ani. Nascut in Oklahoma, JJ Cale a ajutat la aparitia Tulsa Sound, gen muzical.

Cantaretul american JJ Cale a murit in urma unui atac cerebral, la 74 de ani

Cantaretul si compozitorul american John Weldon Cale a murit intr-un spital din California, in urma unui atac celebral, la varsta de 74 de ani, anuntul fiind postat pe site-ul personal al artistului.

Hayssam ar fi fost adus in urma unui troc intre Bashar-al-Assad si autoritatile din Capitala

Publicatia siriana online All4Syria transmite ca teroristul Hayssam ar fi fost adus in tara noastra din capitala Libanului, Beirut, in urma unui troc facut intre presedintele Siriei, Bashar-al-Assad, si autoritatile din Capitala.

FOTO VIDEO 36 de morti in urma unui accident de autocar in sudul Italiei

36 de persoane au murit si mai multe au fost ranite, duminica, intr-un accident de autocar langa Avellino, Italia. Vehiculul a cazut de pe un pod rutier 30 de metri in gol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )