Libnet.ro
UNICEF

10:00

Valcov: Noul Cod Fiscal nu este perfect, poate fi imbunatatit

B1 B1,
Valcov: Noul Cod Fiscal nu este perfect, poate fi imbunatatit

Noul Cod Fiscal nu este perfect si poate fi imbunatatit, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov, la Giurgiu, adaugand ca nu ar accepta niciodata sa renunte la masuri dupa unul sau doi ani de. continuă pe B1

Noul Cod Fiscal, sub lupa expertilor. Consultant fiscal: Romania poate deveni o destinatie pentru companiile de tip holding

Noul Cod Fiscal aduce un val de relaxari in zona fiscalitati, insa dincolo de acestea, mediul de afaceri isi doreste mai mult stabilitate si predictibilitate, dar si imbunatarirea relatiei cu ANAF, precizeaza Angela Rosca, partener in cadrul firmei de.

Guvernul, calcule gresite pe noul Cod Fiscal. Consultant TaxHouse: Proiectul are zone care sunt putin umflate

Atat PSD cat si PNL au esuat in a aborda corect problema in Codurile Fiscale propuse, insa propunerea venita din stanga spectrului politic se bazeaza pe masuri cu impact indirect atunci cand arata ca golul generat de eliminarea impozitului pe dividende.

Marius Ghenea, despre noul Cod Fiscal: Daca dai stimulente unor companii la inceput de drum, cresc drastic sansele de a nu pleca din tara

O societate comerciala la inceput de drum ar trebui sa plateasca anumite taxe catre stat, chiar daca nu are niciun angajat pe statul de plata si o companie pe termen mediu si lung trebuie sa fie viabila pe termen mediu si lung, insa la inceput de drum.

Angela Rosca (TaxHouse), despre Noul Cod Fiscal, in emisiunea de business WALL-STREET 360

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 9-14 martie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, analizeaza tendintele momentului in fiscalitate.

Primarii cer taxa pentru localurile care vand alcool noaptea

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) propune ca noul Cod Fiscal sa contina o prevedere prin care autoritatile locale sa poata sa aplice o taxa speciala pentru localurile care vand alcool noaptea, cu scopul sa previna actele de vandalism sau de tulburare a linistii publice.

Victor Ponta: Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie

Guvernul va finaliza proiectul de Cod fiscal in jurul datei de 18-20 martie, a anuntat luni premierul Victor Ponta. Dupa acel moment, proiectul va fi trimis in Parlament, pentru a intra in dezbatere.

Ponta: Proiectul de Cod fiscal va fi finalizat in jurul datei de 18-20 martie

ACTUALIZARE 14:13 PNL il invita pe Valcov la discutii ca sa explice cum acopera deficitul dat de Codul Fiscal Liberalii il invita pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, la discutii, cu grupurile parlamentare, referitoare la Codul Fiscal, pentru a explica cum poate acoperi deficitul general de o eventuala aplicare a masurilor propuse, a declarat, azi, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, potrivit surselor din presa.

Ipocrizia noului PNL in legatura cu noul Cod Electoral

Nu stiu care vor fi concluziile comisiei de Cod Electoral din Parlament, inteleg ca discutiile sunt inca in curs, iar modificarile de pana acum contin si lucruri bune. Ceea ce stiu este insa ca, in prezent, liberalii trec printr-un nou episod de lipsa de verticalitate si coerenta, fiind incapabili sa isi asume un punct de vedere clar.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )