Libnet.ro
UNICEF

19:45

Valentines Day 2015. Un cadou subtil pentru indragostitii din Timisoara: 50 de umbre ale lui Gray

Adevărul Adevărul,
Valentines Day 2015. Un cadou subtil pentru indragostitii din Timisoara: 50 de umbre ale lui Gray

Indragostitii care s-au saturat de petrecerile monotone de Valentines Day pot merge la un film special. Acesta va rula la Cinema City din Iulius Mall. continuă pe Adevărul

Oferte de Valentines Day 2015. Concert cu Anda Adam, petreceri si bai de relaxare la Baile Herculane

Restaurantele si cluburile din Drobeta Turnu Severin se intrec in oferte de Valentines Day. indragostitii pot alege, de exemplu, un concert cu Anda Adam ori o cina romantica. Si hotelurile din Baile Herculane vin cu oferte tentante, din care nu lipsesc ritualurile de relaxare.

Valentines Day 2015 la Piatra Neamt. Programul evenimentelor din weekend dedicate indragostitilor

Oferta localurilor din Piatra Neamt pentru tinerii care vor sa petreaca Ziua indragostitilor cuprinde petreceri, concerte de muzica de toate genurile, si seri romantice.

De Valentines Day, liber la distractie pe partia din Voineasa si in cluburi

De Valentines Day, petrecaretii au liber la distractie in cluburile din Ramnicu Valcea. Si pe partia de schi din nordul judetului se anunta zarva mare, iar hotelierii de la munte le-au pregatit indragostitilor oferte speciale.

Biserica, la concurenta de Valentines Day. Preotii invita enoriasii la Gala Filmul Anului Ortodox

Preotii din Baragan nu se dau batuti. Orice ar fi, slujitorii Domnului incearca sa aduca tinerii pe calea Bisericii. La concurenta cu Valentines Day, joi, 12 februarie, Episcopia Sloboziei si Calarasilor da startul Festivalului Filmul Anului Ortodox 2015, nu inainte de a bifa castigatorii editiei precedente, prin organizarea Galei FAO 2014.

Unde mergem de Valentines Day: Hotelierii din Mures pregatesc sejururi speciale, capsune cu ciocolata si rasfat la SPA

De cativa ani incoace, de Valentines Day, hotelierii din Mures se intrec in a fi pe placul indragostitilor. Majoritatea restaurantelor din oras propun cine speciale pentru seara de 14 februarie. Daca vreti altceva, Filarmonica din Targu-Mures va asteapta la un concert special.

Valentines Day in Hunedoara. Primaria ii cinsteste cu o cina pe cei mai inspirati indragostiti de pe Facebook

Un festival al oamenilor de zapada, concursuri pentru cupluri premiate cu o cina, neaparat, romantica, si evenimente dedicate indragostitilor vor intra in meniul Valentines Day, Ziua indragostitilor sarbatorita sambata, 14 februarie, si in Hunedoara.

Valentines Day vine cu distractie, concerte si cadouri handmade la Botosani: Vrem sa facem show in numele iubirii

De Valentines Day botosanenii se pregatesc de distractie. Desi ese o sarbatoare a cuplurilor de indragostiti, botosanenii prefera petrecerile ,unde se aduna cu mai multi prieteni. Restaurantele si cluburile din Botosani vin cu oferte pentru ziua indragostitilor.

Oferte de nerefuzat pentru Valentines Day: rasfat cu masaj oriental, spectacole si seri romantice la restaurant

Cine doreste sa petreaca un Valentines Day de neuitat are la indemana mai multe variante de distractie. O iesire la restaurant, cu muzica si mancare buna, un spectacol in club ori un rasfat de zile mari la un salon de masaj.

Cruciada bisericilor din Romania impotriva Zilei indragostitilor: Valentines Day este ziua desfraului

Episcopia Ortodoxa a Maramuresului si Satmarului spune ca Valentines Day este ziua desfraului si un atac la adresa familiei. Aceasta le mai cere credinciosilor sa nu mearga in localuri unde se sarbatoreste Valentines Day si sa nu se uite la televizor la emisiuni tematice.

Cina romantica in savana, printre serviciile de lux preferate de turistii romani de Valentines Day

Desi romanii nu sarbatoresc in mod traditional ziua de Valentines Day, in ultimii ani si-au manifestat in numar din ce in mai mare interesul pentru vacante in destinatii exotice cu servicii romantice incluse, pentru ca Ziua Internationala a indragostitilor sa ii prinda in locatii exclusiviste din intreaga lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )