Libnet.ro
UNICEF

22:15

Valentines Day, sarbatorita pe Google: Ce doodle are pentru Ziua indragostitilor

Playtech Playtech,
Valentines Day, sarbatorita pe Google: Ce doodle are pentru Ziua indragostitilor

Valentines Day este sarbatorita pe Google cu un doodle special. Cei doi indragostiti sunt cele doua litereo din centrul logo-ului companiei. Valentines Day sau Ziua indragostitilor se sarbatoreste pe 14 februarie, anual, iar acum Google ii dedica un doodle. Accesezi prima pagina a motorului de cautare:google. ro saugoogle. com, in functie de ce nevoie ai, si vei []. continuă pe Playtech

Valentines Day 2015. Un cadou subtil pentru indragostitii din Timisoara: 50 de umbre ale lui Gray

Indragostitii care s-au saturat de petrecerile monotone de Valentines Day pot merge la un film special. Acesta va rula la Cinema City din Iulius Mall.

Valentines Day in Hunedoara. Primaria ii cinsteste cu o cina pe cei mai inspirati indragostiti de pe Facebook

Un festival al oamenilor de zapada, concursuri pentru cupluri premiate cu o cina, neaparat, romantica, si evenimente dedicate indragostitilor vor intra in meniul Valentines Day, Ziua indragostitilor sarbatorita sambata, 14 februarie, si in Hunedoara.

De Valentines Day, Amadeus lanseaza cea mai romantica piesa din cariera, E ziua noastra! VIDEO

Astazi, chiar cu o zi inainte de Valentines Day, trupa Amadeus lanseaza cea mai romantica piesa din cariera, E ziua noastra! O dedicatie pe care toti indragostitii si-o pot face in aceasta zi a iubirii! .

Valentines Day - cele mai bune aplicatii prin care sa-ti gasesti perechea pe ultima suta de metri

Ziua indragostitilor. Maine e Valentines Day si daca sunteti singur mai aveti o sansa pe ultima suta de metri. incercati trei aplicatii recomandate de Adevarul pentru a va gasi pereche rapida. Dar nu va asteptati sa va gasiti si dragostea.

Valentines Day vine cu distractie, concerte si cadouri handmade la Botosani: Vrem sa facem show in numele iubirii

De Valentines Day botosanenii se pregatesc de distractie. Desi ese o sarbatoare a cuplurilor de indragostiti, botosanenii prefera petrecerile ,unde se aduna cu mai multi prieteni. Restaurantele si cluburile din Botosani vin cu oferte pentru ziua indragostitilor.

Valentine700;s Day: flori in functie de zodie, cadoul perfect de Ziua indragostitilor

Flori in functie de zodie de Valentine700;s Day. Trandafirii sunt cele mai cautate flori de Valentine700;s Day, dar o alegere inspirata si originala pentru buchetul perfect oferit iubitei ar fi in functie de semnul zodiacal. Fiecarei persoane i se potriveste anumite flori in functie de zodie.

Oferte de nerefuzat pentru Valentines Day: rasfat cu masaj oriental, spectacole si seri romantice la restaurant

Cine doreste sa petreaca un Valentines Day de neuitat are la indemana mai multe variante de distractie. O iesire la restaurant, cu muzica si mancare buna, un spectacol in club ori un rasfat de zile mari la un salon de masaj.

10 mesaje romantice pentru Ziua indragostitilor

Indiferent daca preferati Valentines Day sau Dragobetele, cert este ca 14 februarie da startul sezonului in care cei mai indragostiti simt ca iubirea pluteste in aer. Daca va aflati printre ei, Mediafax. ro va prezinta mai multe sugestii de mesaje romantice.

Psiholog: De Valentines Day, oamenii isi doresc mici dovezi de iubire

Un parfum, o cina romantica, un buchet de trandafiri ori, pur si simplu, o inimoara ar putea fi alegerea perfecta pentru un cadou de Valentines Day. Alegerea cadoului perfect poate fi o misiune dificila, insa comerciantii din Turnu Severin spun ca vor da o mana de ajutor acelora care le vor trece pragul magazinelor.

Un Valentines Day delicios: clatite cu afine si un mic-dejun special, in editia speciala a emisiunii Click! Pofta Buna!

Clatitele cu afine si un mic-dejun special fac parte din meniul propus pentru sarbatoarea de Valentines Day, in editia speciala a emisiunii Click! Pofta buna de sambata, 14 februarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )