Libnet.ro
UNICEF

18:15

Valeriu Strelet, noul candidat la functia de premier al Moldovei, in locul Maiei Sandu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valeriu Strelet, noul candidat la functia de premier al Moldovei, in locul Maiei Sandu

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova l-a propus luni dupa-amiaza pe Valeriu Strelet pentru functia de prim-ministru, renuntand la candidatura Maiei Sandu din cauza disensiunilor cu Partidul Democrat PDM) si Partidul Liberal PLM). continuă pe Ziarul Bursa

Republica Moldova: Valeriu Strelet a fost propus premier in locul Maiei Sandu

Valeriu Strelet este noul candidat pentru functia de premier al Republicii Moldova. Informatia a fost confirmata de presedintele PLDM, Vladimir Filat, informeaza Jurnal de Chisinau. Partidul condus de Filat a.

Valeriu Strelet, propus premier al Moldovei in locul Maiei Sandu

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova l-a propus luni dupa-amiaza pe Valeriu Strelet pentru functia de prim-ministru, renuntand la candidatura Maiei Sandu din cauza disensiunilor cu Partidul Democrat.

Timofti a semnat decretul de desemnare a premierului. Valeriu Strelet: Sunt un om de partid. in primul rand, voi depune demersul catre FMI

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de desemnare a candidatului la functia de prim-ministru, Valeriu Strelet, inaintat de AIE 3. Acesta a facut primele declaratii pentru presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )