Libnet.ro
UNICEF

19:00

Valeriu Zgonea: Am acceptat ca premierul Victor Ponta sa se adreseze Parlamentului marti la ora 13:00

B1 B1,
Valeriu Zgonea: Am acceptat ca premierul Victor Ponta sa se adreseze Parlamentului marti la ora 13:00

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni seara, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, ca a fost acceptata cererea premierului Victor Ponta de. continuă pe B1

Traian Ungureanu: Premierul Victor Ponta este un fel de Gica Contra european

Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca premierul roman Victor Ponta este un fel de Gica contra european, care nu intelege ca la nivelul UE.

Victor Ponta vrea sa se adreseze Parlamentului pe tema pozitiei Romaniei la CE de la Bruxelles

Premierul Victor Ponta a solicitat sa se adreseze marti Parlamentului, pentru a discuta despre rezolutia adoptata, luni, de conducerea USL privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European din 22-23 noiembrie.

Ponta cere sa se adreseze Parlamentului

Premierul Victor Ponta a cerut o solicitare de a se adresa plenului Parlamentului, conform surselor de presa.

Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta.

Victor Ponta: Basescu a devenit seful campaniei PDL si purtatorul de cuvant la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta si cabinetul Boc, deoarece ar fi constatat starea jalnica a campaniei democrat-liberalilor, transmite Mediafax. Constat ca presedintele Basescu face aceleasi greseli ca si presedintele Basescu dinainte de suspendare, a sustinut Ponta, apreciind ca seful statului are memoria scurta.

Victor Ponta: Daca intr-adevar s-au trimis e-mailuri impotriva UDMR din ministere, responsabilii vor raspunde

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Mures, ca daca intr-adevar s-au trimis e-mailuri impotriva UDMR din ministere, cei care se fac responsabili vor raspunde, transmite Mediafax. Victor Ponta.

Victor Ponta l-a numit la conducerea AVAS pe Adrian Volintiru, fost director Rompetrol, Relad ...

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti, potrivit Mediafax. Premierul a mai decis ca in functia de vicepresedinte AVAS sa fie numit Andrei George Creci, fost director executiv adjunct in Primaria Capitalei, in locul lui Radu Ghidau. Deciziile au fost semnate vineri de seful .

Victor Ponta: Dupa alegeri probabil o sa avem din nou coabitare cu Basescu, nu are de ales

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procesul de coabitare dintre USL si Traian Basescu va continua, probabil, dupa parlamentare, el apreciind ca seful statului nu are de ales. Coabitarea il tine pe do.

Victor Ponta: USL sustine propunerile pentru viitorul mecanism financiar multianual

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca rezolutia privind sustinerea pentru toti reprezentantii Romaniei in cadrul structurilor europene a pozitiei privind politica de.

Victor Ponta: Presedintele Basescu nu m-a lasat sa merg la Bruxelles pentru ca el are de platit datorii acolo din vara

Premierul Victor Ponta l-a acuzat azi pe presedintele Traian Basescu ca vrea sa mearga la Bruxelles pentru ca are de platit datorii fata de cei care l-au ajutat sa ramana presedinte in vara, relateaza sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )