Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta: Dupa alegeri probabil o sa avem din nou coabitare cu Basescu, nu are de ales

B1 B1,
Victor Ponta: Dupa alegeri probabil o sa avem din nou coabitare cu Basescu, nu are de ales

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca procesul de coabitare dintre USL si Traian Basescu va continua, probabil, dupa parlamentare, el apreciind ca seful statului nu are de ales. Coabitarea il tine pe do. continuă pe B1

Ponta: Dupa alegeri probabil ca o sa facem din nou un tip de coabitare cu Basescu, nu are de ales

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca presedintele Traian Basescu este tinut pana la alegeri de coabitare, iar dupa scrutin va fi facut, probabil, din nou, un tip de coabitare, el apreciind ca seful.

Ponta: Sunt pregatit sa fiu din nou prim-ministru, dar numai cu o majoritate a USL

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca este pregatit sa preia din nou functia de prim-ministru dupa alegerile din 9 decembrie, insa numai daca USL va avea majoritatea. Daca USL va avea o majoritate.

Cluj: Mitingul USL, amanat, avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza din cauza cetii

Mitingul USL care urma sa inceapa la ora 12,00 la Cluj Napoca s-a amanat cu cel putin o ora, deoarece avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza pe aeroportul clujean din cauza cetii, anunta Agerpres, care citeaza organizatori din staff-ul USL Cluj.

Victor Ponta: Anca Boagiu, acea fatuca, este direct vinovata si probabil va merge si la DNA pentru blocarea Programului Operational Sectorial pe Transporturi

Premierul Victor Ponta a acuzat-o pe democrat-liberala Anca Boagiu ca, in calitate de ministru al Transporturilor, ar fi blocat Programul Operational Sectorial pe Transporturi, prin acordarea in mod ilegal a contractului autostrazii Nadlac - Arad unei firme 'pe care o cunoaste foarte bine', relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Basescu a devenit seful campaniei PDL si purtatorul de cuvant la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta si cabinetul Boc, deoarece ar fi constatat starea jalnica a campaniei democrat-liberalilor, transmite Mediafax. Constat ca presedintele Basescu face aceleasi greseli ca si presedintele Basescu dinainte de suspendare, a sustinut Ponta, apreciind ca seful statului are memoria scurta.

Antonescu: Traian Basescu ar manifesta un comportament deviant daca nu l-ar desemna din nou premier pe Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca situatia in care presedintele Traian Basescu nu-l va desemna din nou premier pe Victor Ponta ar insemna un comportament deviant din.

Victor Ponta: Am pregatit un Guvern nou, cu o structura diferita de cea actuala

Primul ministru Victor Ponta a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa de la Cluj, ca in cazul in care USL va castiga majoritatea in Parlament, are pregatita structura noului Guvern, precizand ca.

Ponta, despre cafeaua de la Bruxelles cu seful statului: Basescu vorbeste din nou ca la ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intrebat unde se va intalni cu presedintele Traian Basescu la Bruxelles, ca seful statului vorbeste, din nou, ca la carciuma si ca el nu se intalneste cu presedintele prin carciumi, in general netrecand pe acolo, potrivit Mediafax. Intrebat unde se va intalni cu Traian Basescu la Bruxelles, Ponta a raspuns: Unde, in Grand Place, unde?. Solicitat sa comenteze declaratia sefului statului referitoare, care a spus ca va da o cafea la Bruxelles, Ponta a .

Victor Ponta s-a simtit ofensat la Baia Mare, dupa ce a fost primit cu paine si sare de liderii USL

Premierul Victor Ponta nu a fost foarte multumit de primirea pe care i-au pregatit-o, sambata, liderii USL din Maramures. Si asta pentru ca seful Executivului a fost asteptat la aeroportul din Baia Mare cu.

Victor Ponta se va adresa plenului reunit al Parlamentului marti, la ora 13:00

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni seara, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, ca a fost acceptata cererea premierului Victor Ponta de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )