Libnet.ro
UNICEF

18:00

Valeriu Zgonea, propunere pe Facebook pentru votul prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Antena3 Antena3,
Valeriu Zgonea, propunere pe Facebook pentru votul prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea spune ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila, el opinand totodata ca se impune o. continuă pe Antena3

Valeriu Zgonea sustine votul prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea spune ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila, el opinand totodata ca se impune o.

Dragnea: PSD va lucra cu Iohannis la buget, la votul prin corespondenta si la legea salarizarii

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, precizand ca este nevoie de pace politica pentru dezvoltarea Romaniei, potrivit surselor din presa.

Surse: Iohannis va cere saptamana viitoare partidelor sa colaboreze pe teme precum votul prin corespondenta sau codul incompatibilitatilor

Presedintele Klaus Iohannis se pregateste din nou sa iasa public pentru a cere colaborarea partidelor. Potrivit unor surse citate de B1 TV, cel mai probabil la inceputul saptamanii viitoare, acesta va cere.

Valeriu Zgonea: E necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta. Se impune o analiza asupra oportunitatii implementarii sistemului si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea a precizat joi ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila. Totodata, presedintele.

Dragnea: Principiile legii votului prin corespondenta au fost finalizate

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, azi, ca presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a finalizat proiectul privind principiile legii votului prin corespondenta, care va fi trimis catre AEP pentru observatii, urmand apoi discutiile in Parlament.

PSD sustine ca a terminat principiile legii votului prin corespondenta. Ce vor face mai departe

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, dupa sedinta BPN ca Valeriu Zgonea a finalizat proiectul privind principiile legii votului prin corespondenta, care va fi trimis catre AEP pentru observatii, urmand apoi discutiile in Parlament.

Laura Codruta Kovesi neaga zvonul potrivit caruia Valeriu Zgonea ar avea dosare la DNA

Miercuri seara, a circulat un zvon in redactiile media potrivit caruia presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, care este in acelasi timp si vicepresedinte al PSD, ar avea pe numele sau doua dosare la.

Ce le-a propus Liviu Dragnea lui Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, dupa sedinta coalitiei, ca le-a propus celor doi sefi ai Camerelor Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, un set de.

Zgonea propune vot prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Zgonea mai sustine ca se impune o analiza serioasa asupra oportunitatii implementarii acestui sistem si pentru cetatenii din tara.

Codul fiscal, salarizarea, bugetul si votul prin corespondenta, pe agenda sesiunii

Ultima sesiune parlamentara dinaintea anului electoral 2016 debuteaza marti cu dezbaterea unor legi care au iscat dispute legate de politica fiscala , dar si de problema salarizarii, Codul Fiscal si ordonanta privind cresterea veniturilor pentru demnitari fiind pe agenda, alaturi de buget.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )