Libnet.ro
UNICEF

23:45

Varful vizitei in Statele Unite: presedintele Iohannis se intalneste luni la Casa Alba cu vicepresedintele Biden / Mizele intalnirii si cateva elemente de context

Hotnews Hotnews,
 Varful vizitei in Statele Unite: presedintele Iohannis se intalneste luni la Casa Alba cu vicepresedintele Biden / Mizele intalnirii si cateva elemente de context

Presedintele Klaus Iohannis marcheaza, luni, apogeul vizitei sale in Statele Unite, urmand sa fie primit in jurul pranzului la Casa Alba de vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden. Cu cateva zile inaintea sosirii presedintelui Iohannis la Washington, mai multe organizatii romanesti din Statele Unite i-au cerut sa condamne presiunile exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea asupra televiziunii publice pentru a elimina din jurnalele de stiri subiectele referitoare la acuzatiile de plagiat. Aceleasi organizatii i-au adresat vicepresedintelui Biden o scrisoare deschisa prin care ii solicita sa il sprijine pe seful statului in consolidarea statului de drept in Romania. Vezi aici si aici cele doua scrisori deschise postate pe site-ul coalitiaromanilor. org. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Washington

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Tot luni, presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa la receptia traditionala oferita.

Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, se intalneste, luni, la New York, cu omologul sau rus

Presedintele SUA, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, se intalnesc luni la New York, cu ocazia summitului ONU. Este normal ca presedintele Obama sa discute cu omologul sau rus despre.

Mai multe organizatii ale romanilor din SUA ii cer vicepresedintelui american Joe Biden sa il sprijine pe presedintele Iohannis in consolidarea statului de drept in Romania

Liderii mai multor organizatii ale romanilor din Statele Unite, preoti, administratori de grupuri pe Facebook, reprezentanti ai presei de limba romana, precum si alti romani-americani i-au trimis sambata o scrisoare vicepresedintelui american Joe Biden in care ii cer sa discute cu presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in SUA, despre modul in care Statele Unite pot ajuta concret la intarirea statului de drept in Romania, in special in directia protejarii independentei justitiei, transperantei guvernarii si sustinerii libertatii presei, informeaza Coalitia Romanilor.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Statele Unite

Papa Francisc a parasit ieri Statele Unite, dupa o vizita istorica de sase zile in care suveranul pontif a atins mai multe subiecte sensibile, cum ar fi imigratia, protectia mediului sau protejarea familiei, transmite AFP.

Dalai Lama si-a anulat o vizita in Statele Unite, din motive medicale

Liderul spiritual tibetan Dalai Lama si-a anulat calatoria programata, pentru luna octombrie, in Statele Unite ale Americii, din motive medicale, informeaza CNN.

Rebeli sirieni antrenati de Statele Unite au oferit echipament militar unei grupari afiliate al-Qaeda

Un purtator de cuvant al armatei americane a anuntat sambata dimineata, printr-un comunicat, ca rebeli sirieni antrenati de catre Statele Unite au oferit echipament militar Frontului al-Nusra, considerat drept ramura siriana a gruparii al-Qaeda, in schimbul tranzitului in siguranta prin anumite zone, relateaza Reuters.

Ponta, ironic dupa intalnirile lui Iohannis in Statele Unite

Premierul Ponta a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca daca el s-ar fi vazut cu sefii Chevron sau cu presedintele Chinei ar fost criticat de toata lumea, insa este excelent ca seful statului a avut astfel de intalniri.

Lelia Munteanu: Luni, la ONU, va fi un adevarat festin geopolitic. Presedintele Iohannis va avea oportunitatea de a-si face cateva fotografii reusite

Luni, 28 septembrie, va avea loc summitul ONU, in cadrul caruia sunt programate discursurile lui Obamapresedintele Statelor Unite ale Americii), Putin presedintele Rusiei), Xi Jinping presedintele Republicii.

Presedintele Iohannis, la Adunarea Generala a ONU de la New York

Sesiunea Adunarii Generale a ONU se va desfasura in perioada 15 septembrie - 6 octombrie, la New York, subiectul principal al discutiilor fiind agenda Natiunilor Unite post 2015, care va stabili strategia organizatiei mondiale pe urmatorul deceniu si jumatate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )