Libnet.ro
UNICEF

22:31

Rebeli sirieni antrenati de Statele Unite au oferit echipament militar unei grupari afiliate al-Qaeda

Adevărul Adevărul,
Rebeli sirieni antrenati de Statele Unite au oferit echipament militar unei grupari afiliate al-Qaeda

Un purtator de cuvant al armatei americane a anuntat sambata dimineata, printr-un comunicat, ca rebeli sirieni antrenati de catre Statele Unite au oferit echipament militar Frontului al-Nusra, considerat drept ramura siriana a gruparii al-Qaeda, in schimbul tranzitului in siguranta prin anumite zone, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Rebeli sirieni antrenati de americani sa lupte cu Statul Islamic au dezertat si s-au alaturat unei filiale Al Qaeda

O parte din Divizia 30, formata din rebeli sirieni antrenati de fortele americane pentru a lupta impotriva gruparii teroriste Statul Islamic ISIS), a dezertat imediat ce a reintrat in Siria si s-a alaturat filialei Al Qaeda, Jabhat Al-Nusra.

Armata americana propune un program prin care sa inarmeze aproximativ 5.000 de rebeli sirieni care lupta impotriva Statului Islamic

Armata americana a propus un program prin care aproape 5. 000 de rebeli sirieni care lupta impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic sa primeasca arme si munitie, relateaza CNN in pagina electronica. Grupul,.

De ce pleaca presedintele Iohannis in Statele Unite: un sejur de patru zile la New York si o primire foarte scurta la Casa Alba/ Mizele primei vizite oficiale peste ocean

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, la Bruxelles, la Consiliul European, iar de aici va pleca in Statele Unite. Va fi o sedere destul de lunga in SUA. Va participa, la New York, la adunarea generala a ONU in perioada 24 - 29 septembrie, urmand sa fie primit de vicepresedintele Joe Biden la Casa Alba. Potrivit surselor HotNews. ro, vizita presedintelui Iohannis la Washington va dura putin, intalnirea cu Biden urmand sa fie foarte scurta. Care sunt insa mizele primei vizite pe care Klaus Iohannis o face in Statele Unite?.

Dalai Lama si-a anulat o vizita in Statele Unite, din motive medicale

Liderul spiritual tibetan Dalai Lama si-a anulat calatoria programata, pentru luna octombrie, in Statele Unite ale Americii, din motive medicale, informeaza CNN.

Presedintele Iohannis a ajuns in Statele Unite. Cand va merge la Casa Alba

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a ajuns, joi dimineata, in Statele Unite dupa ce, miercuri seara, a participat la summit-ul extraordinar de la Bruxelles al Uniunii Europene.

Coreea de Nord: Statele Unite sunt un imperiu malefic, au impins refugiatii spre Uniunea Europeana

Regimul stalinist din Coreea de Nord atribuie Statelor Unite, un imperiu malefic, criza refugiatilor care afecteaza Uniunea Europeana, potrivit unui comunicat al Ministerului nord-coreean de Externe, citat de site-ul agentiei AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )