Libnet.ro
UNICEF

16:30

Varianta de ocolire a municipiului Targu Jiu, construita de o firma italiana pentru 35 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Varianta de ocolire a municipiului Targu Jiu, construita de o firma italiana pentru 35 de milioane de euro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) a semnat contractul pentru Constructia variantei de ocolire Targu Jiu, la exact un an de la demararea procedurii de licitatie. Centura Targu Jiu circa 20 km) va fi realizata de catre italiana Collini Lavori SpA ce a oferit circa 35 de milioane de euro, aproape jumatate fata de pretul estimat de autoritati. Centura are termen de finalizare in termen de doi ani. continuă pe Hotnews

incepe constructia centurii municipiului Targu Jiu

Conducerea Companiei Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a semnat contractul pentru Constructia variantei de ocolire Targu Jiu.

CNADNR a semnat contractul pentru Constructia variantei de ocolire Targu Jiu

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a semnat, azi, contractul pentru Constructia variantei de ocolire Targu Jiu, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Targu Jiu. Un baiat a dat foc locuintei dupa o cearta cu parintii lui

O familei din Targu Jiu a ramas pe drumuri dupa ce fiul lor, bolnav psihic, a dat foc locuintei. Baiatul era foarte suparat deoarece casa fusese executata silit si vanduta unei alte familii, asa ca, dupa o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )