Libnet.ro
UNICEF

00:07

Targu Jiu. Un baiat a dat foc locuintei dupa o cearta cu parintii lui

Antena3 Antena3,
Targu Jiu. Un baiat a dat foc locuintei dupa o cearta cu parintii lui

O familei din Targu Jiu a ramas pe drumuri dupa ce fiul lor, bolnav psihic, a dat foc locuintei. Baiatul era foarte suparat deoarece casa fusese executata silit si vanduta unei alte familii, asa ca, dupa o. continuă pe Antena3

Noi perchezitii la biroul lui Marin Condescu din Targu Jiu

Noi perchezitii au loc, in aceasta dupa-amiaza, la biroul de la Federatia Nationala Mine Energie pe care Marin Condescu il are la Targu Jiu, in aceeasi cladire in care se afla si sediul clubului de fotbal Pandurii, care a fost perchezitionat de mai multe ori in ultima perioada.

Targu Jiu: Perchezitii la sediul Federatiei Mine Energie, conduse de Marin Condescu

Noi perchezitii au loc, vineri, la biroul de la Federatia Nationala Mine Energie pe care Marin Condescu il are la Targu Jiu, in aceeasi cladire in care se afla si sediul clubului de fotbal Pandurii,.

Cunostintele pe care le-ar avea Marin Condescu la Traian Basescu si Victor Ponta, invocate in referatul procurorului/ Seful CA al Pandurii Targu Jiu l-ar fi sustinut pe presedinte la referendumurile pentru suspendare

Cunostintele pe care le-ar avea presedintele CA al Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, la Traian Basescu si la Victor Ponta, dar si la alti politicieni si sefi din Politie sunt invocate in referatul de propunere de arestare preventiva a acestuia, inaintata instantei de Parchetul Tribunalului Gorj.

Artego Targu Jiu a raportat afaceri si profit in scadere

Afacerile producatorului de benzi din cauciuc pentru transportul materialelor Artego Targu Jiu ARTE) s-au redus cu 15,5% in primele noua luni, la 118,2 milioane lei 26,8 milioane euro), iar profitul cu 33%, la 4,47 milioane lei 1 milion euro), potrivit rezultatelor trimestriale transmise joi BVB.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )