Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce varsta are Cristina Dorobantu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Ce nu stiai despre ea

Playtech Playtech,
Ce varsta are Cristina Dorobantu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Ce nu stiai despre ea

Cristina Mihaela Dorobantu are frumoasa varsta de 29 de ani, considerandu-se printre femeile norocoase si implinite. Se afla deja la a patra emisiune la Kanal D, fiind prezentatoarea show-ului matrimonial Puterea Dragostei, in locul Andreei Mantea, care se afla la sezonul al treilea. Totul despre Cristina Dorobantu noua prezentatoare de la Puterea Dragostei Cristina . continuă pe Playtech

Ea e noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei. Fanii au dat-o de gol: cu ce se ocupa Florentina, de fapt

Iata cine este noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei. Chiar fanii emisiunii l-au dat de gol. Este vorba despre o satena voluptoasa, pasionata de fitness. Ea e noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei De curand, Livian de la Puterea Dragostei s-a dat de gol, dupa ce in ultimul vlog .

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit, dupa despartirea de Jador. Este tot o vedeta TV

Noul iubit al Ellei de la Puterea Dragostei este Iancu Sterp. Apropiatii celor doi sustin ca finalista sezonului 2 si razboinicul de la Survivor petrec foarte mult timp impreuna. Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou, dupa despartirea de Jador. Cine este noul iubit Cand toata lumea credea ca Ella si Jador vor lasa .

Berna de la Puterea Dragostei, o noua emisiune la Kanal D?! Vestea neasteptata din urma cu putin timp

Berna, fosta concurenta a show-ului matrimonial Puterea Dragostei, ar putea fi urmarita din nou pe micul ecran de cei care au indragit-o. Desi este micuta si cu un aer aparent inocent, tanara se transforma intr-o adevarata priveliste cand poarta tinute extravagante. Bernadette este model si adora sa fie fotografiata, iar, mai nou, o incanta ideea .

Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an. Suma e colosala!

Un vlogger renumit a spus cati bani a castigat Bianca Comanici in numai un an la Puterea Dragostei, in sezonul 2. Denis Petcu, caci asa este numele vloggerului, a aflat cat a castigat Bianca Comanici la emisiunea-concurs. Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an Bianca a castigat intr-un an .

Bianca Comanici e devastata dupa despartirea de Livian! Ce i-a spus fostul iubit de la Puterea Dragostei

Bianca Comanici trece prin momente grele. Aceasta s-a despartit definitiv de Livian. Ce cuvinte grele i-a spus fostul iubit pe care l-a cunoscut in competia Puterea Dragostei? Puterea Dragostei: Bianca Comanici s-a despartit definitiv pe Livian Din pacate, desi fanii au crezut ca cei doi vor ajunge sa faca pasul cel mare la un moment .

Livian se reintoarce la Puterea Dragostei? Pe ce fata ar fi pus ochii, dupa despartirea de Bianca

Livian, castigatorul sezonului doi de la Puterea Dragostei, si-a surprins fanii cu un anunt. Tanarul a declarat ca intentioneaza sa se intoarca in emisiunea care l-a facut cunoscut. Despartit acum de Bianca, el a pus deja ochii pe o fata aflata intr-o relatie. Livian a anuntat ca se reintoarce la Puterea Dragostei. A pus ochii .

Lacrimi la Puterea Dragostei! Ce concurenta a iesit din emisiune, cu scandal: Iert, dar nu uit!

Andrada a cedat in emisiunea de azi si a inceput sa planga, in urma criticilor concurentilor. Aceasta s-a ridicat de pe canapea si a parasit platoul. Lacrimi la Puterea Dragostei! Andrada a mers apoi afara pentru a se linisti, iar dupa ea a plecat si Mariana, pentru a o consola. Ulterior, aceasta s-a reintors in .

Nicos de la Puterea Dragostei, dezvaluirea sincera in fata a mii de fani. I-a uimit pe toti, dupa raspunsul dat

Nu de putine ori, noile vedete ce apar pe la televizor, in diferite emisiunii, concursuri si alte show-uri, apar imbracati, aparent cu haine de mii de euro ale firmelor de lux, si nu de putine ori am ramas surprinsi sa aflam ca suntfacaturi. Nicos de la Puterea Dragostei, dezvaluirea sincera in fata a mii de .

De ce este, de fapt, Simona Gherghe noua prezentatoare de la Mireasa. Ce s-a intamplat cu Diana Dumitrescu

Simona Gherghe a fost numita noua moderatoare la emisiunea Mireasa pentru ca Diana Dumitrescu ar fi gafat grav de cateva ori. Vestea ca a fost inlocuita a facut-o sa planga pe Diana Dumitrescu minute in sir. Sefii Antenelor nu au avut incotro si au decis sa o schimbe de la Mireasa, dupa ce ar fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )