Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vasile Blaga: Alianta Romania Dreapta va face altfel de politica, este o alianta cinstita si puternica

B1 B1,
Vasile Blaga: Alianta Romania Dreapta va face altfel de politica, este o alianta cinstita si puternica

Vasile Blaga, copresedintele Aliantei Romania Dreapta, lansata oficial sambata, a declarat la B1 TV ca noua alianta promoveaza o altfel de poltica, alianta fiind una cinstita si puternica. Timpul e. continuă pe B1

PDL, PNTCD si Forta Civica lanseaza oficial Alianta Romania Dreapta. Vezi in text care sunt principalele promisiuni de campanie

Dupa cateva luni de negocieri si tensiuni, PDL, PNTCD si Forta Civica lanseaza oficial sambata Alianta Romania Dreapta ARD). Potrivit surselor Hotnews. ro liderii celor trei formatiuni isi vor centra discursurile pe ideea de coagulare a fortelor de centru dreapta de pe scena politica si vor prezenta principiile de programul de guvernare. De altfel, Alianta Romania Dreapta intra neoficial in campanie electorala si promit romanilor reducerea cotei unice, cresterea salariului minim si reducerea contributiilor sociale.

Alianta Romania Dreapta se lanseaza sambata, la Palatul Parlamentului

Alianta Romania Dreapta ARD) se lanseaza oficial, sambata, la Palatul Parlamentului, ca alianta electorala de centru-dreapta in vederea alegerilor parlamentare in cadrul unei constructii politice.

PDL, PNTCD si Forta Civica lanseaza, sambata, Alianta Romania Dreapta.

PDL, PNTCD si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu vor lansa, sambata, la Palatul Parlamentului, Alianta Romania Dreapta, proiectul politic, platforma program si protocolul acesteia, potrivit Mediafax. Fiecare dintre partidele componente ale Aliantei Romania Dreapta va aproba separat, in forurile statutare, plaforma program si protocolul aliantei, dupa care se vor reuni pentru lansarea aliantei. PDL va avea o sedinta a Consiliului National de Coordonare, care ii reuneste pe toti .

Alianta Romania Dreapta se lanseaza oficial sambata

Alianta Romania Dreapta ARD) se lanseaza oficial, sambata, la Palatul Parlamentului, ca alianta electorala de centru-dreapta in vederea alegerilor parlamentare din decembrie, informeaza Agerpres. ARD este formata din Partidul Democrat Liberal, Partidul Forta Civica si Partidul National Taranesc Crestin Democrat.

Alianta Romania Dreapta, lansata. Blaga: Minciuna a ajuns politica de stat, primul mincinos este premierul Ponta

Presedintele PDL Vasile Blaga este de parere ca USL inseamna promisiuni neonorate, instabilitate, insecuritate si minciuna. in plus, Blaga considera ca Ponta este primul mincinos al tarii. Uitati-va.

Alianta Romania Dreapta se lanseaza oficial

Sambata, la Palatul Parlamentului, incepad cu ora 11:45, are loc lansarea oficiala a Aliantei Romania Dreapta ARD) care se compune din PDL, PNTCD si Partidul Forta Civica si care se doreste o alternativa la USL in alegerile din 9 decembrie.

PDL, PNTCD si Forta Civica lanseaza Alianta Romania Dreapta. MRU: Cei care se inscriu vor semna si demisia in alb

PDL, PNTCD si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu lanseaza, sambata, la Palatul Parlamentului, Alianta Romania Dreapta, proiectul politic, platforma program si protocolul acesteia. Alianta este o.

Vasile Blaga: Pe toate analizele noastre, partidul are 22%. USL este in scadere continua

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la deschiderea lucrarilor CNC in cadrul caruia se va valida crearea Aliantei Romania Dreapta, ca de la preluarea conducerii partidului, alaturi de.

A fost votata platforma program a Aliantei Romania Dreapta.

Consiliul National de Coordonare CNC) al PDL a adoptat, sambata, in unanimitate, platforma program a Aliantei Romania Dreapta ARD). Hotararea a fost supusa la vot de catre presedintele partidului, Vasile Blaga. Conform acesteia, CNC aproba decizia Colegiului Director al partidului privind politica electorala la nivel national pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. De asemenea, CNC adopta platforma program a ARD. Votul a fost deschis, iar membrii CNC s-au exprimat in unanimitate in .

Vasile Blaga: Minciuna a ajuns politica de stat, primul mincinos este premierul Ponta

Presedintele PDL Vasile Blaga este de parere ca USL inseamna promisiuni neonorate, instabilitate, insecuritate si minciuna. Blaga considera ca Ponta este primul mincinos al tarii. Uitati-va in ce hal au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )