Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vasile Blaga, mesaj dur pentru Dacian Ciolos

Antena3 Antena3,
Vasile Blaga, mesaj dur pentru Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri, la Sibiu, ca numai premierul Dacian Ciolos decide cu privire la schimbarea ministrilor, insa a recunoscut ca i-a spus deja sefului Guvernului ca este. continuă pe Antena3

Vasile Blaga: Multi dintre ministrii Cabinetului Ciolos au avut pozitii interesante; daca erau numiti politic, plecau demult

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, ca este decizia premierului Dacian Ciolos daca remaniaza sau nu ministri din cabinetul sau, dar a apreciat ca au existat multi ministri care au avut pozitii interesante si, daca ar fi fost numiti politic, plecau demult.

Vasile Blaga si Alina Gorghiu, la Sibiu, reactie despre casa pierduta de familia Iohannis: Legea este una pentru toti

Copresedintii PNL, Alina Gorgiu si Vasile Blaga, au declarat vineri, 8 aprilie, la Sibiu, ca asteapta ca instanta sa se pronunte in cazul casei sotilor Iohannis, imobil pierdut de familia prezidentiala printr-o sentinta judecatoreasca atacata insa cu o contestatie in anulare.

Teorie-bomba. Vasile Blaga, la sefia Senatului. Ce spune liderul liberal

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, declara ca nu vrea sa ajunga presedintele Senatului, dar ca doreste ca actualul sef, Calin Popescu Tariceanu, sa plece de la conducere, pentru ca are un limbaj destul.

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit cu comisarul european pentru Industrie si Piata interna

Premierul Dacian Ciolos si Costin Borc au primit astazi, la Palatul Victoria, vizita comisarului european pentru Industrie si Piata interna, El380;bieta Bie324;kowska, conform unui comunicat trimis redactiei.

PanamaPapers: Dacian Ciolos sustine ca ANAF nu are nevoie de dispozitii de la premier pentru a-si face treaba

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat la sfarsitul unei conferinte ca ANAF nu ar avea nevoie de dispozitia sa pentru a lua masuri, acolo unde crede ca este vorba de incalcare a legii.

Corpul de control al premierului Dacian Ciolos are discutii de documentare cu spitalele implicate in cazul Colectiv

Corpul de control al premierului Dacian Ciolos are, in aceasta perioada, intalniri de documentare si nu de control cu reprezentantii Ministerului Sanatatii, Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti si ai spitalelor in care au fost internate victimele incendiului din clubul Colectiv.

Dacian Ciolos: Guvernul doreste sa corecteze salariile mici printr-o Ordonanta de Urgenta

Guvernul discuta, miercuri, un proiect de ordonanta de urgenta care vizeaza disfunctionalitatile in salarizarea angajatilor de stat, a precizat premierul Dacian Ciolos la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Andreea Balan, mesaj emotionant pentru omul caruia i-a incredintat viata

Fac o echipa perfecta, asa ca nu e de mirare ca Andreea Balan nu a uitat de ziua colegului si prietenului ei, Petrisor Ruge. Asa ca vedeta i-a transmis un mesaj emotionant.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )