Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga a dat o petrecere de sute de milioane: Sampanie de 1.100 de lei sticla, caracatita si creveti din salariul de bugetar (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Blaga a dat o petrecere de sute de milioane: Sampanie de 1.100 de lei sticla, caracatita si creveti din salariul de bugetar (VIDEO)

Vasile Blaga a dat o mare petrecere in weekend, de ziua lui, iar toata distractia l-a costat pe copresedintele liberal aproximativ jumatate de miliard de lei vechi, scriu cei de la CanCan. Un restaurant din. continuă pe B1

Radu Banciu: Vasile Blaga, bugetar fiind, a facut o magaoaie de petrecere. S-a tras, practic, din toate partile cu sarmale, cu torturi, cu orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre petrecerea data in weekend de Vasile Blaga, de ziua lui. Toata distractia l-a costat pe copresedintele liberal.

Vasile Blaga sustine ca nominalizarea pentru viitorul viceguvernator al Bancii Centrale trebuie sa le apartina tot liberalilor (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei poate functiona pana la 1 septembrie si cu un om in minus dupa demisia lui Bogdan Olteanu, spune copresedintele PNL, Vasile Blaga.

Ce le transmite Vasile Blaga nemultumitilor din PNL. Anuntul va cadea ca o bomba

Copresedintele PNL Vasile Blaga a tinut sa le dea o replica liderilor din PNL care au cerut organizarea unui Congres in care sa se aleaga o conducere legitima a PNL-ului fuzionat. Colegii au votat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )