Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radu Banciu: Vasile Blaga, bugetar fiind, a facut o magaoaie de petrecere. S-a tras, practic, din toate partile cu sarmale, cu torturi, cu orice (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Vasile Blaga, bugetar fiind, a facut o magaoaie de petrecere. S-a tras, practic, din toate partile cu sarmale, cu torturi, cu orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre petrecerea data in weekend de Vasile Blaga, de ziua lui. Toata distractia l-a costat pe copresedintele liberal. continuă pe B1

Vasile Blaga a dat o petrecere de sute de milioane: Sampanie de 1.100 de lei sticla, caracatita si creveti din salariul de bugetar (VIDEO)

Vasile Blaga a dat o mare petrecere in weekend, de ziua lui, iar toata distractia l-a costat pe copresedintele liberal aproximativ jumatate de miliard de lei vechi, scriu cei de la CanCan. Un restaurant din.

Radu Banciu, despre viata Reginei Ana: Sunt niste amintiri care meritau sa ramana in cartea de istorie. Din pacate, sunt prafuite acum de toata zoaia politicii romanesti care trebuia sa iasa la rampa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea Reginei Ana. O salba intreaga de declaratii si de condoleante nepotrivite s-au adunat. S-au.

Vasile Blaga sustine ca nominalizarea pentru viitorul viceguvernator al Bancii Centrale trebuie sa le apartina tot liberalilor (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei poate functiona pana la 1 septembrie si cu un om in minus dupa demisia lui Bogdan Olteanu, spune copresedintele PNL, Vasile Blaga.

Radu Banciu: Se vede clar astazi ce a ramas din presa din Romania, trebuie sa ne uitam la baiatul de la GSP daca vrem sa vedem o ancheta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si mesajul postat de Sorin Ovidiu Vintu pe pagina personala.

Ce le transmite Vasile Blaga nemultumitilor din PNL. Anuntul va cadea ca o bomba

Copresedintele PNL Vasile Blaga a tinut sa le dea o replica liderilor din PNL care au cerut organizarea unui Congres in care sa se aleaga o conducere legitima a PNL-ului fuzionat. Colegii au votat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )