Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga, despre dezvaluirile Elenei Udrea: Nu cred ca un sef de serviciu poate interveni la o televiziune (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Blaga, despre dezvaluirile Elenei Udrea: Nu cred ca un sef de serviciu poate interveni la o televiziune (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga a avut o reactie la dezvaluirile Elenei Udrea. El a afirmat ca il cunoaste de foarte multi ani pe Florian Coldea, directorul interimar al SRI, si ca nu crede ca un sef de. continuă pe B1

Vasile Blaga, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Oricine poate sa greseasca, dar partidul nu

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat ca Justitia isi face datoria, referitor la audierea la DNA a Elenei Udrea, si subliniaza ca, in calitate de membru de partid, oricine poate sa greseasca, dar.

VIDEO.Blaga, despre audierea Elenei Udrea: Un om poate sa greseasca, dar partidul nu greseste

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a respins, joi, toate declaratiile lui Gabriel Sandu care il privesc pe el si fostul PDL, conform Mediafax.

Blaga, despre audierea Elenei Udrea: Un om poate sa greseasca, dar partidul nu greseste

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a respins, joi, toate declaratiile lui Gabriel Sandu care il privesc pe el si fostul PDL, conform Mediafax.

Ce spune Sebastian Ghita despre dezvaluirile Elenei Udrea

Sebastian Ghita131; s-a aratat surprins de acuzatiile lansate de Elena Udrea la adresa sa si a respins ideea ca Romania TV ar fi primit vreun ban de la fostul sot al acesteia, Dorin Cocos, informeaza131; Hotnews.

Numele lui Vasile Blaga apare in dezvaluirile Elenei Udrea

Elena Udrea a dezvaluit, intr-un interviu pentru Hotnews, ca, la televiziunea domnului Ghita a aparut un document din care rezulta ca Vasile Blaga a primit bani in dosarul Microsoft si pe care Sebastian Ghita l-a retras la cererea sefului SRI Florian Coldea.

Ce spune Predoiu despre audierea Elenei Udrea si retinerea lui Videanu

Catalin Predoiu a declarat, in cadrul emisiunii, Jocuri de Putere, de la Realitatea Tv, ca ce s-a intamplat joi, retinerea lui Adriean Videanu si plasarea sub control judiciar a Elenei Udrea, sunt roade ale Justitiei care mai inseamna si o lacrima in coltul ochiului: eu cred ca este trist pentru o natiune ca isi vede liderii chemati sa dea socoteala pentru fapte care in alte dosare s-au dovedit adevarate.

Ion Cristoiu, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Tinta anchetei este Traian Basescu, singurul adversar al lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma, in contextul audierii Elenei Udrea la DNA, ca adevarata tinta a anchetei este fostul presedinte Traian Basescu. A fost actiune spectaculoasa, nu cunosc probele, nu ma pronunt.

Ce a spus Vasile Blaga despre retinerea lui Adriean Videanu

Vasile Blaga, co-presedintele PNL a declarat vineri ca ii pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean Videanu si ca imaginea partidului este afectata in mod evident.

Ion Cristoiu: Dezvaluirile Elenei Udrea sunt lipsite de eficienta si o pun intr-o lumina proasta

In contextul dezvaluirilor pe care Elena Udrea le-a facut despre Dorin Cocos si despre presedintele interimar al SRI, Florin Coldea, jurnalistul Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul sau sustine ca traim.

Kovesi, despre audierea Elenei Udrea: Este citata intr-un dosar mai vechi (VIDEO)

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a vorbit joi, la iesirea din sediul DNA, despre audierea fostului ministru Elena Udrea, dupa ce aceasta a scris pe pagina de Facebook ca este invitata cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )