Libnet.ro
UNICEF

00:07

Europarlamentare 2014. Declaratiile liderilor de partide din Alba dupa exit poll-uri

Adevărul Adevărul,
Europarlamentare 2014. Declaratiile liderilor de partide din Alba dupa exit poll-uri

Rezultatele sondajelor prezentate dupa finalizarea procesului de vot au fost primite diferit la sediul partidelor politice din Alba. Daca la PSD a dominat bucuria si , reprezentantii celorlalte formatiuni politice s-au aratat rezervati si precizat ca asteapta rezultatele finale oficiale. continuă pe Adevărul

Europarlamentare 2014. Live Text. Peste 220.000 de votanti din judetul Giurgiu sunt asteptati, duminica, la vot

Alegeri europarlamentare 2014, judetul Giurgiu. Locuitorii din Giurgiu se vor prezenta duminica la urne, intre orele 7. 00, la alegerile europarlamentare 2014, pentru a-i desemna pe cei 32 de deputati romani in Parlamentul European.

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Primarul si viceprimarul din Odoreu, acuzati de PP DD de propaganda: Se plimbau prin sectiile de vot ca la ei acasa

Alegeri europarlamentare 2014. Procesul electoral nu se poate desfasura fara sesizari. Politicienii din Satu Mare au inceput cu reclamatiile inca de dimineata. Cei din PP DD se plang ca la sectiile de vot din Odoreu primarul si viceprimarul fac propaganda in sectiile de vot.

Europarlamentare 2014 Alba. Barbat din Bistra cercetat penal pentru ca nu si-a lasat sotia sa voteze

Alegeri europarlamentare 2014 Alba. Un barbat de 66 de ani din comuna Bistra este cercetat penal dupa ce s-a opus ca sotia sa sa isi exercite dreptul de vot. Acesta risca pedeapsa cu inchisoarea intre 6 luni si 3 ani.

Europarlamentare 2014 Alba. Peste 500 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat cu ajutorul urnei mobile

Alegeri europarlamentare 2014. Un numar de 537 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat la alegerile pentru Parlamentul European. De asemenea, 4 persoane din arestul IPJ Alba si-au exprimat acest drept constitutional.

Europarlamentare 2014. Primarul din Alba Iulia: Dincolo de Arcul Carpatic se va baga mana in sacul cu voturi

Alegeri europarlamentare 2014 Alba. Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat duminica ca se asteapta ca in zonele aflate dincolo de Arcul Carpatic sa se bage mana in sacul cu voturi deoarece asa sunt obisnuiti cei care se afla acolo la butoane si organizeaza alegerile.

Peste 70 de maramureseni, internati in Spitalul Sighetu Marmatiei, nu pot vota la alegerile europarlamentare 2014

Situatie inedita in Maramures. in municipiul Sighetu Marmatiei, 77 de maramureseni nu-si pot exercita dreptul la vot la alegerile europarlamentare 2014, deoarece nu au depus actele necesare prin care sa demonstreze ca nu se vor putea deplasa la sectia de votare. BEJ Maramures a respins plangerea formulata de catre un membru din sectia de votare.

Europarlamentare 2014. Alegeri in inima Romaniei: oamenii habar nu au ce este Parlamentul European, dar au iesit la vot

In Dealu Frumos, localitate considerata centrul geografic al Romaniei, satenii au iesit la vot in numar mare la alegeri europarlamentare 2014. Chiar daca majoritatea habar nu au ce este Parlamentul European.

Europarlamentare 2014 - Urmareste in timp real alegerile pe Twitter, pe orice telefon, tableta sau laptop

Alegerile europarlamentare 2014 au inceput de la ora 7, iar urnele de votare se inchid la ora 21. Pe parcursul zilei Adevarul va aduce cele mai interesante informatii, prezenta la vot si primele exit-poll-uri. Puteti sa urmariti si contul special de Twitter, unde va oferim actualizari in timp real.

Europarlamentare 2014. Detinutii de la Penitenciarul Focsani anunta o prezenta de 92% la vot

Alegeri europarlamentare 2014. Astfel, din cele 721 de persoane aflate in detentie care au drept de vot la alegerile europarlamentare 2014, si-au manifestat intentia de a vota 662.

Europarlamentare 2014. Cum si unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate. Lista sectiilor de votare

La alegerile europarlamentare 2014 pot vota si cetatenii romani care sunt in afara tarii. in toata lumea au fost organizate sectii speciale la ambasadele Romaniei, consulate si Institutele Culturale. Adevarul va aduce lista sectiilor de vot unde puteti vota daca sunteti in afara tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )