Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vasile Blaga: La inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra al PDL

B1 B1,
Vasile Blaga: La inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra al PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, vineri, ca partidul va nominaliza, la inceputul toamnei, probabil, guvernul din umbra, iar acesta nu va fi desemnat din biroul sau, ori de catre unul, doi,. continuă pe B1

Blaga: La inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra al PDL.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, ca partidul va nominaliza, la inceputul toamnei, probabil, guvernul din umbra, informeaza Mediafax. Blaga sustine ca acesta nu va fi desemnat din biroul sau de catre unul, doi, trei colegi. Vasile Blaga a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca PDL a inceput prezentarea, la nivel national, a strategiilor sectoriale ale partidului pe toate domeniile importante ale activitatii socio-economice, urmarind .

Vasile Blaga: PDL va avea din toamna un guvern din umbra

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii vor avea din toamna un guvern din umbra. Am inceput in tara prezentarea strategiilor sectoriale pe toate domeniile importante ale activitatii socio-economice, urmarind profesionalizarea partidului, a institutiilor, a comisiilor de specialitate. In urma activitatii din comisii, la inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra, a spus Blaga, citat de Agerpres.

Vasile Blaga: Anumiti colegi din PDL ataca partidul folosind aceeasi retorica precum USL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, decalra ca exista colegi din partid care ataca PDL folosind aceeasi retorica la fel ca USL. Blaga spune ca aceste cazuri vor fi discutate in structurile formatiunii, fara.

Vasile Blaga, despre demisia lui Daniel Funeriu din PDL: A procedat corect

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi la Alba Iulia ca fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, a procedat corect atunci cand si-a facut publica decizia de a demisiona din partid. Blaga a precizat ca ii pare rau, totusi, de fiecare coleg care paraseste PDL.

Daniel Funeriu si-a prezentat demisia din PDL intr-o scrisoare adresata lui Vasile Blaga:Nu ii incurajez pe cei care impartasesc directia actuala a PDL sa imi urmeze exemplul

Consilierul prezidential Daniel Funeriu a decis sa demisioneze din PDL, acesta transmitand o scrisoare in acest sens presedintelui democrat-liberalilor, Vasile Blaga. Funeriu a postat scrisoarea transmisa marti presedintelui PDL pe un site de socializare, declarand: Nu ii incurajez pe cei care impartasesc directia actuala a PDL sa imi urmeze exemplul, transmite Agerpres.

Vasile Blaga: Nu pot sa nu vad ca anumiti colegi din partid ataca PDL folosind limbajul USL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca nu exista o lista prealabila de excluderi din partid, dar a subliniat ca nu poate sa nu vada ca anumiti colegi de-ai sai ataca PDL folosind aceeasi retorica ca si USL-ul.

Vasile Blaga lanseaza la Alba Iulia strategia PDL in domeniul muncii si protectiei sociale

Presedintele PDL Vasile Blaga participa joi, la Alba Iulia, la lansarea strategiei nationale a partidului in domeniul muncii si protectiei sociale. Sunt prezenti si vicepresedintele PDL pe probleme de munca, Sulfina Barbu, respectiv prim vicepresedintele Liviu Negoita.

EXCLUSIV RL. Interviu cu Vasile Blaga: Cerem guvernantilor sa reduca fiscalitatea pentru ...

Partidul Democrat Liberal este la ora actuala principalul exponent al opozitiei, dar si un actor important in ceea ce priveste eforturile de refacere a dreptei romanesti. Partidul de centru-dreapta este expus unor atacuri venite din exterior, iar uneori chiar din interior. Vasile Blaga, presedintele PDL, acorda Romaniei libere un interviu in exclusivitate despre situatia actuala in care se afla PDL-ul si dreapta romaneasca, dar si despre viitor, cum ar fi alegerile prezidentiale din 2014.

PDL va face guvernul din umbra in aceasta toamna

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, ca partidul va nominaliza, la inceputul toamnei, probabil, guvernul din umbra, sustinand ca acesta nu va fi desemnat din biroul sau de catre unul, doi,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )