Libnet.ro
UNICEF

20:15

PDL va face guvernul din umbra in aceasta toamna

Antena3 Antena3,
PDL va face guvernul din umbra in aceasta toamna

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, ca partidul va nominaliza, la inceputul toamnei, probabil, guvernul din umbra, sustinand ca acesta nu va fi desemnat din biroul sau de catre unul, doi,. continuă pe Antena3

Vasile Blaga: La inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra al PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, vineri, ca partidul va nominaliza, la inceputul toamnei, probabil, guvernul din umbra, iar acesta nu va fi desemnat din biroul sau, ori de catre unul, doi,.

Blaga: La inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra al PDL.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, ca partidul va nominaliza, la inceputul toamnei, probabil, guvernul din umbra, informeaza Mediafax. Blaga sustine ca acesta nu va fi desemnat din biroul sau de catre unul, doi, trei colegi. Vasile Blaga a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca PDL a inceput prezentarea, la nivel national, a strategiilor sectoriale ale partidului pe toate domeniile importante ale activitatii socio-economice, urmarind .

Vasile Blaga: PDL va avea din toamna un guvern din umbra

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii vor avea din toamna un guvern din umbra. Am inceput in tara prezentarea strategiilor sectoriale pe toate domeniile importante ale activitatii socio-economice, urmarind profesionalizarea partidului, a institutiilor, a comisiilor de specialitate. In urma activitatii din comisii, la inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra, a spus Blaga, citat de Agerpres.

Blaga: Democrat-liberalii vor avea din toamna un guvern din umbra

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii vor avea din toamna un guvern din umbra, potrivit surselor de presa.

Rusia, alaturi de tari membre NATO, va efectua exercitii la Marea Neagra in aceasta toamna

Reprezentantul permanent al Rusiei pe langa NATO, Aleksandr Grusko, a anuntat, marti, ca Rusia si tari membre in Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord vor desfasura in toamna acestui an exercitii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )