Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vasile Blaga: PDL sustine exploatarea aurului de la Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Vasile Blaga: PDL sustine exploatarea aurului de la Rosia Montana

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat sambata la Alba Iulia ca partidul pe care il conduce sustine exploatarea aurului de la Rosia Montana. Blaga a precizat ca decizia trebuie asumata de Guvern, iar Ministerul Mediului trebuie sa emita acordul necesar exploatarii. continuă pe Adevărul

Vasile Blaga: Candidatul dreptei va deveni presedinte in 2014 si nu vorbim despre Crin Antonescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Alba Iulia, la Conferinta Judeteana a PDL, ca partidul are forta de a sustine cel mai bun si cel mai puternic om de pe partea dreapta care va castiga.

Raportul Rosia Montana, analizat de Sectia de urmarire penala a Parchetului General

Raportul comisiei parlamentare care a analizat si respins proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana va fi analizat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General, au declarat repezentantii.

Senatul spune nu legii exploatarii de la Rosia Montana

Dupa ce, in urma cu o saptamana, membrii comisei care s-a ocupat cu evaluarea proiectului miner de la Rosia Montana au avizat negativ actul legislativ care ar fi permis exploatarea aurifera din Apuseni, a venit randul Senatului sa respinga proiectul convenit de Guvern si conducerea companiei Gabriel Resources.

Vasile Blaga: Eu doresc mai mult ca oricine unificarea dreptei. Nu il pot reevalua pe Antonescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca isi doreste mai mult ca oricine altcineva unificarea dreptei, el adaugand ca prezidentialele de anul viitor vor fi castigate de candidatul democrat-liberal, adaugand ca nu il poate reevalua pe Crin Antonescu, iar acesta nu va avea sustinerea PDL. Da. Eu doresc mai mult ca oricine altcineva n. red. - unificarea dreptei). Imi doresc mai mult ca oricine altcineva mai ales ca avem experienta in tot felul de unificari. Acest partid stie, ca pe fundamente foarte serioase, sa faca si aliante si fuziuni, a spus Vasile Blaga in fata Consiliului de Coordonare Judetean Alba, potrivit Agerpres.

Vasile Blaga: Crin Antonescu nu va avea sustinerea PDL.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Alba Iulia, ca isi doreste mai mult ca oricine altcineva unificarea dreptei, adaugand, insa, ca nu il poate reevalua pe Crin Antonescu, iar acesta nu va avea sustinerea PDL. Eu nu ma pricep la reevaluari. Eu nu-l pot reevalua pe Antonescu. Cum sa-l reevaluez eu pe Antonescu dupa ce l-am vazut in vara anului 2012 atacand Romania si statul de drept? Cum sa-l reevaluez pe Antonescu pe care l-am vazut, din nefericire pentru el, sase .

Blaga: PDL nu va vota bugetul.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca partidul nu va vota proiectul de buget in forma actuala, deoarece este un buget fanariot, care nu este nici macar unul de subzistenta, ci de involutie economica. Vasile Blaga a declarat, intr-o conferinta de presa, ca bugetul propus pentru anul viitor de USL nu este nici macar unul de subzistenta, ci este un buget de involutie economica. Blaga a spus ca PDL a organizat, saptamana trecuta, o reuniune economica .

Alegeri linistite la PDL Alba, supervizate de Vasile Blaga si Monica Macovei

PDL Alba isi desemneaza sambata conducerea pentru urmatorii patru ani. 750 de delegati din tot judetul se vor intalni la Alba Iulia, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pentru a vota presedintele, secretarul general, prim-vicepresedintii si vicepresedintii. La eveniment vor fi prezenti si presedintele partidului, Vasile Blaga si Monica Macovei.

Vasile Blaga: Candidatul dreptei, care nu se va numi Antonescu, va castiga Presedintia

Candidatul dreptei, care nu se va numi Antonescu, va castiga alegerile prezidentiale, a explicat, sambata, presedintele democrat-liberal Vasile Blaga. Prezent la Alba Iulia, la Conferinta Judeteana a PDL, Blaga.

Blaga: PDL nu va vota proiectul de buget in forma actuala. Este un buget fanariot

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca partidul nu va vota proiectul de buget in forma actuala, deoarece este un buget fanariot, care nu este nici macar unul de subzistenta,.

Blaga: PDL nu va vota bugetul pentru ca este fanariot si de involutie economica

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca partidul nu va vota proiectul de buget in forma actuala, deoarece este un buget fanariot, care nu este nici macar unul de subzistenta, ci de involutie economica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )