Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

B1 B1,
Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Premierul Victor Ponta l-a numit in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) pe Vasile Ciurchea, la propunerea propunerea ministrului Nicolae Banicioiu. Decizia a fost publicata. continuă pe B1

Vasile Ciurchea este noul presedinte al CNAS

Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), printr-o decizie luata de premierul Victor Ponta, la propunerea ministrului Nicolae Banicioiu, si publicata luni in.

Vasile Ciurchea, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), printr-o decizie luata de premierul Victor Ponta, la propunerea ministrului Nicolae Banicioiu, si publicata luni in Monitorul Oficial, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis este noul presedinte al Partidului National Liberal

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a fost ales, sambata, noul presedinte al Partidului National Liberal, anunta B1 TV. Stire in curs de actualizare.

Klaus Iohannis este noul presedinte al Partidului National Liberal: ii invit inapoi in partid pe cei care au plecat

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a fost ales, sambata, noul presedinte al Partidului National Liberal, anunta B1 TV. Klaus Iohannis a primit 1. 334 de voturi de la delegatii prezenti sambata la congresul PNL,.

Noul presedinte al liberalilor este Klaus Iohannis

Noul presedinte al Partidului National Liberal, ales in cadrul Congresului organizat, ieri, de liberali, este Klaus Iohannis, votat de peste 90% din membrii partidului, potrivit surselor din presa.

VIDEO Petro Porosenko, noul presedinte al Ucrainei, i-a multumit in limba romana unui oficial moldovean care l-a felicitat

Noul presedinte al Ucrainei i-a raspuns Multumesc frumos! unui oficial moldovean care l-a felicitat, tot in romana, joi seara, in plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei de la Bruxelles.

VIDEO Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL: PDL accepta ca noua formatiune sa se numeasca Partidul National Liberal/ Rezolutia privind desemnarea candidatului la prezidentiale, trimisa in Delegatia Permanenta - Competitie intre Klaus Iohannis si Cr

Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL, el primind sambata, la congresul liberalilor, votul a 1334 de delegati, in timp ce contracandidatul sau Ioan Ghise a fost votat de 144 de delegati. In discursul de dupa anuntarea rezultatului votului, Iohannis a sustinut ca este in masura sa confirme ca PDL a acceptat ca noua formatiune politica rezultata din fuziunea cu liberalii sa se numeasca PNL. El a supus ulterior la vot fuziunea cu PDL, care a fost votata in majoritate. Imediat a venit replica prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu: Dl Johannis a anuntat ca e mandatat sa informeze Congresul PNL cum ca noul partid format prin fuziunea cu PDL se va numi. Doresc sa il anunt pe dl Johannis ca nu stiu ce mandat are, dar al meu nu. Dupa ce au votat fuziunea PDL-PNL, liberalii au votat pentru aderarea PNL la grupul PPE. In cadrul congresului de sambata, Klaus Iohannis a propus de asemenea ca rezolutia privind desemnarea candidatului la prezidentiale sa fie amanata. Potrivit unor surse, PNL isi va desemna candidatul la prezidentiala in urma unui sondaj, probabil in august-septembrie.

UPDATE: Klaus Iohannis, noul PRESEDINTE al PNL. Liberalii au votat si fuziunea cu PDL

Partidul National Liberal si-a ales un nou presedinte: Klaus Iohannis. Noul lider liberal a fost ales cu 1. 352 de voturi, din totalul de 1. 479 de voturi valabil exprimate. De asemenea, liberalii au votat, in.

Klaus Iohannis, noul PRESEDINTE al PNL

Partidul National Liberal si-a ales un nou presedinte: Klaus Iohannis. Noul lider liberal a fost ales cu 1. 352 de voturi. Stire in curs de.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )