Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vasilescu, BNR: Gonim cu viteza cea mai mare in UE! Viteza este buna, dar baza nu e la fel de buna

Hotnews Hotnews,
 Vasilescu, BNR: Gonim cu viteza cea mai mare in UE! Viteza este buna, dar baza nu e la fel de buna

Romania nu a iesit din criza, ci se afla intr-o perioada de tranzitie in care inregistreaza cea mai mare viteza de crestere din Uniunea Europeana, dar pe o baza care nu este la fel de buna, sustine Adrian Vasilescu, consilier strategie in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), fiind citat de Agerpres. Este cert, criza a inceput cu o recesiune, dar din 2011 avem crestere economica, iar aceasta s-a grabit tot mai mult, iar in 2016, suntem prima tara ca viteza din UE. Gonim cu viteza cea mai mare in UE, dar din pacate avem o povara istorica cumplita pe care o ducem in spate, si daca viteza este buna, baza nu mai e la fel de buna, a explicat miercuri Vasilescu, in cadrul unei dezbateri cu privire la evolutia Romaniei in cei zece ani de la aderarea la Uniunea Europeana. continuă pe Hotnews

Industria, sectorul care aduce cea mai mare valoare adaugata - INFOGRAFIE

Aproximativ unul din trei angajati ai firmelor din Romania lucreaza in industrie, domeniul care aduce cea mai mare valoare adaugata in economie. Un angajat genereaza insa cel mai mare profit brut in domeniul comertului.

F64 a vandut de 3,5 milioane euro de Black Friday. Cea mai mare comanda a fost de peste 26.000 lei

F64, cel mai cunoscut magazin foto-video romanesc, a vandut de 3,5 milioane euro in cele trei zile de Black Friday, cea mai mare comanda inregistrata fiind de aproape 27. 000 lei. Comanda medie a fost de 1. 220 lei.

(P) Peste 40000 de produse in cea mai mare biblioteca digitala de design interior din Romania

ClassIN anunta lansarea celei mai mari biblioteci digitale de produse de design interior din Romania, pe platforma www. classin. ro, prezentand in exclusivitate, peste 300 de cataloage. pe aceasta platforma se regasesc peste 40. 000 de produse, de la mobilier, obiecte de decor si corpuri de iluminat, la accesorii sanitare, finisaje, drapaje si tapet. Oferta ClassIN acopera intregul necesar al unei locuinte sau birou, punand la dispozitie produse din game diferite de pret, semnate de branduri consacrate la nivel international sau de marci romanesti.

Cea mai mare tragedie rutiera din Romania, tinuta la secret de comunisti

Tragedia rutiera de pe A2 din 5 noiembrie a. c. , soldata cu 4 morti si 50 de raniti, nu este cea mai mare din istoria Romaniei. Accidentul cu cei mai multi morti pe un drum din tara noastra s-a produs in septembrie 1974 in satul Podu Brosteni, aflat la 15 km de Pitesti. Un camion plin cu muncitori s-a rasturnat intr-o curba din cauza vitezei si a luat foc: 31 de oameni au murit si alti 20 au fost raniti.

Bilantul F64 dupa Black Friday 2016: cea mai mare comanda a fost de 26.500 de lei

F64 a pregatit pentru 2016 o campanie de Black Friday cu peste 1700 de produse la pret special, astfel incat toti iubitorii fotografiei sa isi poata achizitiona produsele de care au nevoie. De la echipamente foto-video, destinate atat incepatorilor.

Cazul Anca, cea mai groaznica facatura a Militiei comuniste. Cum a fost torturat un om nevinovat sase luni pana a recunoscut o crima pe care n-o comisese

Cazul Anca a fost cea mai mare facatura a Militiei comuniste. Taximetristul Gheorghe Samoilescu a fost torturat sase luni, pana a recunoscut o crima pe care nu o comisese. Parintii acuzatului s-au sinucis de rusine, iar copiii lui au ajuns la orfelinat. Militia clasat catalogat cazul drept o eroare judiciara.

PREMIERA MONDIALA: Cum arata cea mai rapida masina electrica. Autovehiculul atinge viteza record de 313 km/h (FOTO)

A fost lansata cea mai rapida masina electrica din lume. Cel care a creat modelul este un producator auto chinez care se lauda ca autovehiculul atinge 313 km/h. Masina poate fi incarcata timp de.

Tragica poveste a printesei miliardare a Uzbekistanului, cea mai bogata femeie din URSS (FOTO)

Cea mai bogata femeie din Uniunea Sovietica, Gulnara Karimova 44 de ani), fiica lui Islam Karimov, fostul presedinte al Uzbekistanului care a fost scolita la Harvard si despre a carei viata nu s-a stiut mare lu.

TOP proiecte imobiliare care au schimbat fata Clujului: cum s-a metamorfozat orasul cu cea mai dinamica dezvoltare din Romania

Cluj-Napoca este orasul cu cea mai spectaculoasa dezvoltare imobiliara din ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza si numarului tot mai mare de investitori straini care aleg sa isi concentreze operatiunile in zona Transilvaniei, dar si a faptului ca.

Cea mai rotunda stea din Univers a fost descoperita

Cea mai rotunda stea din Univers tocmai a fost identificata, fiind o premiera pentru comunitatea stiintifica. Un studiu publicat in jurnalul Science Advances arata ca steaua Kepler 11145123 este cea mai sferica da, acesta este termenul mai corect pentru a defini descoperirea, ca sa nu fim ignoranti) stea si totodata cel mai sferic obiect descoperit [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )