Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vaslui: Copil de 9 ani ranit, dupa ce o masina a derapat din cauza zapezii de pe sosea

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Copil de 9 ani ranit, dupa ce o masina a derapat din cauza zapezii de pe sosea

Un copil de noua ani a ajuns la spital, marti, dupa ce a fost ranit intr-un accident care s-a produs in loclitatea vasluiana Vulturesti. Copilul se afla intr-o masina condusa de un tanar a derapat pe zapada care acopera drumul national DN 15D si a patruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism. continuă pe România Liberă

Vaslui: Copil de 11 ani, in stare grava la spital dupa ce a fost gasit in coma alcoolica pe strada

Un copil de 11 ani din judetul Vaslui a fost transportat in stare grava la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost gasit in coma alcoolica intr-o statie de autobuz, transmite Mediafax.

Vaslui: Copil ranit intr-un accident, dupa ce o masina a derapat din cauza zapezii de pe sosea

Un copil de noua ani, din localitatea vasluiana Vulturesti, a ajuns la spital, marti, dupa ce a fost ranit intr-un accident in care masina condusa de un tanar a derapat. Accidentul a avut loc in apropiere.

Vaslui: Copil de 11 ani, in coma alcoolica

Un copil in varsta de doar de 11 ani, din judetul Vaslui, a fost transportat in stare grava la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost gasit in coma alcoolica intr-o statie de autobuz. Potrivit reprezentantilor SMURD, citati de Mediafax, baiatul a fost gasit intr-o statie de autobuz din localitatea vasluiana Sauca, el fiind insotit de alti doi copii care au povestit echipajului medical ajuns la fata locului ca prietenul lor a baut tuica la o sarbatoare specifica ajunului Sfantului Andrei.

Copil de 11 ani, transferat in stare grava la Iasi dupa ce a fost gasit in in coma intr-o statie de autobuz dintr-un sat vasluian

Un baiat de 11 ani din localitatea Sauca, din comuna Laza a fost transportat in stare grava la spital dupa ce a fost gasit in coma alcoolica pe un drum satesc, in apropierea un statii de autobuz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )