Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vatican: Experti britanici in tatuaje au fost angajati pentru curatarea si restaurarea operelor de arta

B1 B1,
Vatican: Experti britanici in tatuaje au fost angajati pentru curatarea si restaurarea operelor de arta

O echipa de experti in tatuaje din Marea Britanie a fost angajata de Vatican pentru a restaura si curata cu ajutorul laserului unele dintre cele mai pretioase sculpturi si picturi aflate in cladirile. continuă pe B1

Experti in tatuaje din Marea Britanie vor restaura operele de arta ale Vaticanului

Vaticanul a angajat o echipa de experti in tatuaje britanici pentru a restaura si a curata cu ajutorul laserului unele dintre cele mai pretioase sculpturi si picturi aflate in cladirile sale, informeaza Daily.

Evaluare Nationala 2015: Cati elevi au fost eliminati pentru COPIAT la Limba Romana

Din cei peste 159. 000 de elevi care au sustinut, luni, examenul la Limba Romana, cinci candidati au fost eliminati, pentru ca au incercat sa copieze, precizeaza Ministerul Educatiei.

Tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut recordul la spagi (VIDEO)

Zece medici si asistenti, adica tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea, format din zece medici si asistenti, au fost arestati pentru 30 de zile, dupa ce au batut recordul la spagi, scrie A.

Alina Gorghiu se apara in eventualitatea unei acuzatii de plagiat: Nu am fost responsabila pentru continutul propriu-zis si nu am participat la redactarea niciunui rand

Alina Gorghiu anunta ca un saptamanal din provincie va publica, in curand, un material de presa despre cartea Medierea, oxigen pentru o societate moderna. Liberala subliniaza ca acea carte este.

Toni Grebla, la DNA: Am fost chemat pentru ca se doreste contravaloarea caprelor sau a strutilor sa aiba acoperire in niste sechestre asiguratorii (VIDEO)

Fostul judecator de la Curtea Constitutionla Toni Grebla s-a prezentat marti la sediul DNA, unde i s-a adus la cunostinta ca s-a instituit sechestrul asigurator pe o parte din bunurile sale. Am fost chemat.

Italia: Sapte persoane au fost arestate pentru trucarea unor meciuri

Un scandal a izbucnit in fotbalul italian, existand suspiciuni ca mai multe meciuri au fost trucate. Sapte persoane au fost arestate, intre care Antonino Pulvirenti, presedintele clubului Catania, si Pablo.

Ion Cristoiu: Interimatul lui Oprea inseamna o crestere spectaculoasa a puterilor lui Iohannis. Pot crede ca Oprea a fost preparat pentru acest interimat cu mult inaintea operatiei la genunchi a premierului

Victor Ponta i-a trimis astazi o adresa lui Klaus Iohannis prin care i-a solicitat sa-l desemneze pe Gabriel Oprea sa indeplineasca atributiile de prim-ministru pentru o perioada de maximum 45 de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )