Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut recordul la spagi (VIDEO)

B1 B1,
Tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a batut recordul la spagi (VIDEO)

Zece medici si asistenti, adica tot personalul Serviciului de Expertiza Medicala din Oradea, format din zece medici si asistenti, au fost arestati pentru 30 de zile, dupa ce au batut recordul la spagi, scrie A. continuă pe B1

Fosta sefa a Biroului de Expertiza Medicala Calarasi, trimisa in judecata pentru MITA

Fosta sefa a Biroului de Expertiza Medicala Calarasi, Ileana Corina Dima, si un asistent social au fost trimisi in judecata, intrucat sunt acuzati ca au luat mita. Cei doi emiteau decizii medicale privind capacitatea de munca pentru acordarea pensiei de invaliditate.

Premiera in lumea medicala din Romania: Un rinichi a avut trei proprietari si a salvat doua vieti in decurs de doar doua luni

Zilele acestea, la Oradea, a avut loc prelevarea unui rinichi ce fusese transplantat in primavara acestui an, ceea ce a reprezentat o premiera in lumea medicala din Romania, scrie Adevarul. Un bihorean de 37 de.

Un tanar din Oradea a cantat pentru Papa Francisc

Un tanar din Oradea a cantat ieri pentru Sfantul Parinte Papa Francisc, in cadrul vizitei pe care Suveranul Pontif o face la Torino. Papa Francisc a vizitat Catedrala din Torino, locul unde este expus celebrul giulgiu despre care traditia spune ca ar fi fost folosit pentru inmormantarea Mantuitorului Isus Hristos si ca ar avea imprimat pe el chipul Fiului lui Dumnezeu.

Lectii gratuite de IT pentru 200 de copii din Oradea: Ar putea oricand sa se angajeze

Domeniul IT nu mai are secrete pentru 200 de copii din Oradea care au studiat tainele informaticii la cursuri gratuite, gazduite de o organizatie nonguvernamentala din Oradea. Noile generatii de informaticieni.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )