Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce vedete au fost premiate la Gala Star Awards

ADPM ADPM,
Ce vedete au fost premiate la Gala Star Awards

Mai multe vedete din showbiz au fost premiate aseara in cadrul Star Awards, Gala Performantei, Creativitatii si Excelentei. Evenimentul, aflata deja la a V-a editie, este dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care s-au remarcat si au reusit sa-si faca un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, prin proiectele si activitatiile lor. continuă pe ADPM

Amadeus este cea mai de succes trupa din Romania la nivel international, in 2015. Artistele, premiate la Gala Star Awards

Amadeus a fost desemnata cea mai de succes trupa din Romania la nivel international, gratie concertelor pe care le-a sustinut la unele din cele mai exclusiviste evenimente de peste hotare. Aristele care formeaza renumitul cvartet au primit un trofeul in cadrul Galei Star Awards, in semn de recunostinta a succesului de care s-au bucurat in 2015.

Vedetele industriei ceasurilor de lux. Cine a fost premiat la gala Lifetime Awards!

Peste 150 de oameni de afaceri, antreprenori si manageri de top, dar si pasionati de orologerie au participat la prima editie a galei Lifetime Awards, care a avut loc pe 10 noiembrie, la Athenee Palace Hilton Bucharest, intr-un cadru dedicat excelentei si elegantei.

17 militanti ISLAMISTI au fost arestati preventiv in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste.

Ampla operatiune de anihilare a unor islamisti, in mai multe state europene

Saptesprezece militanti islamisti au fost arestati preventiv in mai multe state europene, fiind suspectati de implicare in activitati teroriste. Jihadistii planuiau sa dea lovitura in Norvegia pentru a-l elibera pe mollahul Krekar.

Rita Ora, ce aparitie! Fara sutien la gala Bambi Awards. Vezi foto

Cu siguranta, vedeta galei Bambi Awards care a avut loc in Berlin a fost Rita Ora. Si nu doar pentru ca are un statut de vedeta internationala.

Adolescentul din Barlad care a talharit mai multe persoane, printre care o femeie si doi copii, a scapat de arestul preventiv

Barladeanul Costel Butnaru 20 ani), a fost pus sub control judiciar pentru o perioada de doua luni, dupa ce anchetatorii au adunat suficiente dovezi privind activitatea infractionala.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )