Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vela anunta a treia etapa de relaxare de la 15 iunie: Vor fi multe surprize placute

Hotnews Hotnews,
 Vela anunta a treia etapa de relaxare de la 15 iunie: Vor fi multe surprize placute

Ministrul de Interne, Marcel Vela, sustine ca la 15 iunie va incepe a treia etapa de relaxare, declarandu-se convins ca masurile vor fi bine primite de populatie. continuă pe Hotnews

Marcel Vela, despre a treia etapa de relaxare a conditiilor: Vor fi multe surprize placute. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat la Digi24 ca urmeaza a treia etapa de relaxare si va veni cu multe surprize placute. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie, spune ministrul de Interne.

Marcel Vela anunta noi masuri posibile de la 15 iunie

In conditiile in care numerele anuntate zilnic de Grupul de Comunicare Strategica privind imbolnavirile de coronavirus sunt in scadere, autoritatile se gandesc deja la un nou val de masuri de relaxare.

Coronavirus in lume. Islanda impune din 15 iunie testarea la sosire sau carantina de 14 zile

Persoanele care vor sosi in Islanda incepand cu data de 15 iunie vor fi solicitate sa aleaga intre a face un test la noul coronavirus la sosirea in tara sau a intra in carantina timp de doua saptamani, a.

Bulgaria renunta la restrictiile impuse de epidemie, din 15 iunie. Mastile nu vor mai fi obligatorii

Premierul Bulgariei Boiko Borisov a anuntat miercuri ca, din 15 iunie, masurile impuse de pandemia de coronavirus vor inceta, inclusiv nu va mai fi nevoie ca mastile de protectie sa fie purtate in spatiile inchise.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: O decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor va fi luata cu cateva zile inainte de 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca autoritatile vor lua o decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie. Hotararea va avea la baza evaluarile facute de.

Redeschiderea mall-urilor. Orban: Decizia va fi luata cu 3-4 zile inainte de 15 iunie

O decizie in privinta redeschiderii mall-urilor va fi luata de autoritati cu 3-4 zile inainte de 15 iunie si se va fundamenta pe evaluarea medicilor, afirma premierul Ludovic Orban.

CORONAVIRUS |Ministrul Internelor, Marcel Vela: Din 15 iunie va urma o noua etapa de relaxare. Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize placute

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anuntat sambata, ca din 15 iunie, autoritatile vor adopta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19, iar noua etapa a relaxarii va veni.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare

Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat ca totul se va decide in functie de analiza statistica epidemiologica.

Marcel Vela anunta ca a fost o neintelegere legata de zboruri. Cand vor fi reluate

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a raspuns miercuri seara intrebarilor venite pe pagina sa. Mai multe persoane, dintre care si una cu probleme medicale, au intrebat cand vor fi reluate zborurile.

Germania relaxeaza din 15 iunie restrictiile de circulatie impuse statelor din Uniunea Europeana

Guvernul condus de cancelarul Angela Merkel va face primii pasi pentru a slabi restrictiile de circulatie la nivel european. Masurile vor intra in vigoare pe data de 15 iunie, potrivit Mediafax. Cabinetul condus de Angela Merkel va aproba miercuri draftul care include noile masuri, anunta Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )