Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marcel Vela anunta noi masuri posibile de la 15 iunie

Antena3 Antena3,
Marcel Vela anunta noi masuri posibile de la 15 iunie

In conditiile in care numerele anuntate zilnic de Grupul de Comunicare Strategica privind imbolnavirile de coronavirus sunt in scadere, autoritatile se gandesc deja la un nou val de masuri de relaxare. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Ministrul Economei anunta noi masuri de relaxare de la 15 iunie: Mall-urile ar urma sa se redeschida si s-ar putea renunta la izolare pentru persoanele care se intorc din strainatate

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat ca autoritasile ar putea decide renuntarea la cele 14.

CORONAVIRUS |Ministrul Economei anunta noi masuri de relaxare din 15 iunie: Mall-urile ar urma sa se redeschida S-ar putea renunta la izolare pentru persoanele care se intorc din strainatate, inclusiv din Grecia si Bulgaria (VIDEO)

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat ca autoritasile ar putea decide renuntarea la cele 14.

Marcel Vela anunta ca a fost o neintelegere legata de zboruri. Cand vor fi reluate

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a raspuns miercuri seara intrebarilor venite pe pagina sa. Mai multe persoane, dintre care si una cu probleme medicale, au intrebat cand vor fi reluate zborurile.

Bulgaria renunta la restrictiile impuse de epidemie, din 15 iunie. Mastile nu vor mai fi obligatorii

Premierul Bulgariei Boiko Borisov a anuntat miercuri ca, din 15 iunie, masurile impuse de pandemia de coronavirus vor inceta, inclusiv nu va mai fi nevoie ca mastile de protectie sa fie purtate in spatiile inchise.

Coronavirus in lume. Islanda impune din 15 iunie testarea la sosire sau carantina de 14 zile

Persoanele care vor sosi in Islanda incepand cu data de 15 iunie vor fi solicitate sa aleaga intre a face un test la noul coronavirus la sosirea in tara sau a intra in carantina timp de doua saptamani, a.

Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine - ministrul Economiei

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El se va intalni marti cu reprezentantii centrelor comerciale, pentru a discuta despre redeschiderea magazinelor mari .

Vela anunta achizitii de 3,2 miliarde de lei pentru interventia in situatii de urgenta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat ca Guvernul a adoptat o hotarare privind nota de fundamentare a proiectului Viziune 2020, care prevede investitii de 3,2 miliarde de lei pentru achizitia de autospeciale si echipamente pentru interventii in situatii de urgenta.

Vela anunta un program urias de dotare a sistemului de urgenta. Sute de autospeciale, 12 elicoptere si un centru de raspuns la dezastre

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat joi un program urias de dotare a sistemului national de urgenta, finantat cu 3,2 miliarde lei bani europeni.

Dosar penal dupa ce un caine a fost omorat de doi copii Marcel Vela a anuntat ca Ministerul de Interne a adoptat un catel

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost deschis dosar penal pentru uciderea animalelor cu intentie, fara drept, dupa ce doi copii din judetul Mures au omorat, prin loviri repetate, un catelus. Vela a mai anuntat ca a adoptat un catel care va creste la Ministerul Afacerilor Interne si a facut apel ca mama si ceilalti frati ai cainelui sa fie adoptati la randul lor.

Chisinaul anunta despre reluarea zborurilor, incepand cu 15 iunie

Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica a decis sa permita reluarea a curselor aeriene regulate de pasageri si a charterelor regulate de pasageri, incepand cu 15 iunie 2020, cu respectarea stricta a urmatoarelor masuri de prevenire a raspndirii infectiei COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )