Libnet.ro
UNICEF

16:00

Venus Williams, campioana la Dubai

Online Sport Online Sport,
Venus Williams, campioana la Dubai

Fosta lidera mondiala Venus Williams, acum pe locul 44 in lume, a cucerit, sambata, titlul in turneul de la Dubai, dotat cu premii totale in valoare de 2 milioane de dolari. continuă pe Online Sport

Tenis: Turneul de la Dubai, castigat de Venus Williams

Venus Williams, locul 44 WTA, a castigat, sambata, turneul de categorie Premier de la Dubai, informeaza AFP. Williams a invins-o in finala pe sportiva franceza Alize Cornet 26 WTA), cu scorul de 6-3,.

Venus Williams A CASTIGAT turneul de la Dubai

Jucatoarea americana Venus Williams, locul 44 WTA, a castigat, sambata, turneul de categorie Premier de la Dubai, dotat cu premii in valoare de doua milioane de euro, informeaza AFP, conform Mediafax. Williams.

Venus Williams a castigat turneul de la Dubai.

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams, locul 44 WTA, a castigat, sambata, turneul de la Dubai, de categorie Premier, dotat cu premii de doua milioane de euro. Williams a invins-o in finala pe sportiva franceza Alize Cornet 26 WTA), scor 6-3, 6-0. Acesta este al 45-lea titlu din cariera jucatoarei americane in varsta de 33 de ani.

Venus Williams a castigat turneul de tenis de la Dubai

Jucatoarea americana Venus Williams, locul 44 WTA, a castigat, sambata, turneul de categorie Premier de la Dubai, dotat cu premii in valoare de doua milioane de euro, informeaza Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )