Libnet.ro
UNICEF

01:05

Verdictul in procesul lui Oscar Pistorius va fi anuntat la 11 septembrie

România Liberă România Liberă,
Verdictul in procesul lui Oscar Pistorius va fi anuntat la 11 septembrie

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, s-a incheiat, vineri, la Pretoria, iar verdictul va fi anuntat in data de 11 septembrie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Verdictul in procesul lui Oscar Pistorius va fi anuntat la 11 septembrie

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, s-a incheiat, vineri, la Pretoria, informeaza AFP. Vertidcul procesului ce dureaza de mai bine de pes.

Procesul lui Oscar Pistorius a fost reluat

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius a fost reluat la Pretoria joi, zi in care procurorul Gerrie Nel isi va sustine rechizitoriul, acuzatorul fiind convins ca sportivul si-a ucis cu buna stiinta prietena, pe Reeva Steenkamp, in februarie 2013.

Procesul lui Oscar Pistorius a fost reluat la Pretoria

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius a fost reluat, joi, la Pretoria, informeaza AFP. in aceasta zi procurorul Gerrie Nel isi va sustine rechizitoriul, acuzatorul fiind convins sa sportivul.

Procesul lui Oscar Pistorius a fost reluat. Risca 25 de ani de inchisoare

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius a fost reluat la Pretoria, joi zi in care procurorul Gerrie Nel isi va sustine rechizitoriul, acuzatorul fiind convins sa sportivul si-a ucis cu buna stiinta prietena, pe Reeva Steenkamp, in februarie 2013.

Ultima zi a procesului lui Oscar Pistorius: Avocatul apararii prezinta pledoaria finala

Procesul campionului paralimpic Oscar Pistorius a ajuns la final. Vineri, in ultima zi a procesului, avocatul apararii, Barry Roux inrceaca sa intoarca situatia dupa virulentul rechizitoriu de joi al.

Oscar Pistorius NU poate scapa de o condamnare la moarte

Atletul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, acuzat ca a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp in 2013, nu poate scapa de o condamnare la moarte, a sustinut joi, la Tribunalul Superior din Pretoria, procurorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )