Libnet.ro
UNICEF

19:15

Veste buna pentru romani si bulgari. Accesul la locurile de munca a fost extins in Franta

Adevărul Adevărul,
Veste buna pentru romani si bulgari. Accesul la locurile de munca a fost extins in Franta

Accesul la locuri de munca pentru romani si bulgari a fost extins in Franta la 291 de meserii, fata de 150 anterior, in sectoare in care angajatorii intampina dificultati la recrutare, potrivit unei decizii publicate duminica in Jurnalul Oficial, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

in sfarsit, o veste buna! Romanii vor acea acces pe piata muncii din Marea Britanie

Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a declarat, joi, ca restrictiile privind accesul cetatenilor romani pe piata muncii din Marea Britanie vor fi mentinute pana la sfarsitul anului 2013,.

Marea Britanie NU ridica RESTRICTIILE pe piata muncii pentru romani pana la sfarsitul ...

Ambasadorul englez in Romania, Martin Harris, a declarat joi ca restrictiile privind accesul cetatenilor romani pe piata muncii din Marea Britanie vor fi mentinute pana la sfarsitul anului 2013, potrivit Agerpres. Pozitia Guvernului Marii Britanii ramane la fel - avem restrictiile care vor dura pana la sfarsitul anului 2013 si care vor fi ridicate dupa aceasta data, a precizat Harris. Intrebat ce sanse sunt ca restrictiile sa fie ridicate inainte de sfarsitul anului 2013, ambasadorul .

Ambasadorul Martin Harris: Marea Britanie nu are in vedere introducerea vizelor pentru romani

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris, a declarat, joi, ca Guvernul britanic nu are in vedere introducerea vizelor pentru cetatenii romani, informeaza Mediafax. Intrebat despre posibilitatea introducerii vizelor pentru cetatenii romani, Harris a precizat: Aceasta nu este pozitia Guvernului Marii Britanii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )