Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marea Britanie NU ridica RESTRICTIILE pe piata muncii pentru romani pana la sfarsitul ...

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie NU ridica RESTRICTIILE pe piata muncii pentru romani pana la sfarsitul ...

Ambasadorul englez in Romania, Martin Harris, a declarat joi ca restrictiile privind accesul cetatenilor romani pe piata muncii din Marea Britanie vor fi mentinute pana la sfarsitul anului 2013, potrivit Agerpres. Pozitia Guvernului Marii Britanii ramane la fel - avem restrictiile care vor dura pana la sfarsitul anului 2013 si care vor fi ridicate dupa aceasta data, a precizat Harris. Intrebat ce sanse sunt ca restrictiile sa fie ridicate inainte de sfarsitul anului 2013, ambasadorul . continuă pe România Liberă

Forta Civica propune infiintarea unui serviciu de comunicare de urgenta pentru romanii din strainatate: Adevarata bomba cu ceas despre care nu vorbeste Guvernul USL - restrictiile pe piata muncii din UE

Partidul Forta Civica propune infiintarea unui Serviciu de comunicare de urgenta care sa sesizeze problemele cu care se confrunta romanii din strainatate, sa produca solutii adaptate la realitatile din fiecare tara in care muncesc romanii si sprijin politic. Intr-un comunicat transmis marti de presedintele PFC, Mihai Razvan Ungureanu, se afirma ca adevarata bomba cu ceas despre care nu vorbeste Guvernul USL o reprezinta restrictiile pe piata muncii din Uniunea Europeana. Ceea ce actualul Executiv nu spune este ca, pe fondul crizei si a restrictiilor de pe piata muncii din UE, daca 3 milioane de romani s-ar intoarce acasa, somajul ar creste in Romania la peste 30%, afirma Ungureanu.

Romanii vor fi INTERZISI in Marea Britanie. Masura drastica ce starneste tensiuni in Parlamentul European

Marea Britanie ar putea inchide granitele pentru romani si bulgari. Anuntul a fost facut de ministrul de Interne de la Londra, Theresa May. Potrivit oficialului britanic, numarul mare de imigranti din cele.

Romanii sa fie INTERZISI in Marea Britanie. Masura drastica ce starneste tensiuni in Parlamentul European

Marea Britanie ar putea inchide granitele pentru romani si bulgari. Anuntul a fost facut de ministrul de Interne de la Londra, Theresa May. Potrivit oficialului britanic, numarul mare de imigranti din cele doua .

Franta relaxeaza restrictiile pe piata muncii pentru lucratorii romani si bulgari

Accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii din Franta va fi extins la 291 de meserii, fata de cele 150 din prezent, in sectoare unde angajatorii au dificultati in a recruta, au anuntat joi Ministerul francez al Afacerilor Externe si cel al Muncii, relateaza AFP citata de Agerpres.

Ambasadorul Martin Harris: Marea Britanie nu are in vedere introducerea vizelor pentru romani

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris, a declarat, joi, ca Guvernul britanic nu are in vedere introducerea vizelor pentru cetatenii romani, informeaza Mediafax. Intrebat despre posibilitatea introducerii vizelor pentru cetatenii romani, Harris a precizat: Aceasta nu este pozitia Guvernului Marii Britanii.

Cameron: Marea Britanie trebuie sa ia noi masuri de austeritate, pentru a nu se scufunda.

Marea Britanie trebuie sa ia noi masuri dificile si dureroase de austeritate pentru a nu se scufunda, a declarat miercuri premierul David Cameron, la congresul anual al Partidului Conservator, relateaza AFP, citat de Mediafax. Daca nu vom actiona, daca nu vom lua decizii dificile si dureroase, daca nu vom da dovada de hotarare si imaginatie, Marea Britanie nu va mai fi ce a fost in trecut, a avertizat Cameron in ultima zi a reuniunii de la Birmingham. Discursul sau a avut loc dupa ce .

in sfarsit, o veste buna! Romanii vor acea acces pe piata muncii din Marea Britanie

Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, a declarat, joi, ca restrictiile privind accesul cetatenilor romani pe piata muncii din Marea Britanie vor fi mentinute pana la sfarsitul anului 2013,.

Cum functioneaza sistemul prin care muncitorii romani sunt exploatati in Marea Britanie

Liberi sa locuiasca, dar nu si sa munceasca, romanii si bulgarii satisfac nevoia Marii Britanii de forta de munca sub-platita si neprotejata. Zeci de romani si bulgari se aduna in fiecare dimineata in fata depozitului de materiale de constructii Wickes din nordul Londrei in cautare de munca, mereu atenti sa nu fie surprinsi de politie. O investigatie a Balkan Investigative Reporting Network arata ca restrictiile de munca din Marea Britanie permit ca lucratorii romani si bulgari din constructii sa fie exploatati si platiti mai prost decat imigranti din alte state UE.

Ghid in 10 pasi pentru parintii ai caror copii isi doresc sa studieze la o facultate in Marea Britanie

Anul acesta, fata mea cea mare a fost admisa si a inceput cursurile unei facultati din Marea Britanie. Cum majoritatea prietenilor si cunoscutilor m-au intrebat despre cum a fost tot procesul din perspectiva unui parinte, m-am gandit ca un astfel de articol ar fi util si altor parinti. ) Pasul 1. Decizia de a studia in afara tarii - clasele VIII-IX, scrie Dan Virtopeanu pe blogul sau.

In Marea Britanie s-au lansat primele servicii de internet mobil 4G si s-au pus bazele cercetarii pentru tehnologia mobila 5G

In Marea Britanie un furnizor mai mic de internet a lansat recent primele servicii de internet mobil LTE/4G, tehnologie care permite viteze de transfer de date de pana la 100 Mbps, iar prima mare retea mobila 4G va fi lansata pe 30 octombrie, informeaza Techcrunch. Dar lucrurile nu se opresc aici. In urma cu o zi, autoritatile britanice, operatorii de telefonie mobila si furnizori de infrastructura au anuntat ca vor finanta cu 35 milioane de lire sterline crearea in cadrul Universitatii din Surrey a unui centru de cercetare dedicat noii generatii de comunicatii mobile 5G.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )