Libnet.ro
UNICEF

08:15

Veste dramatica! Unul dintre cei mai mari actori s-a stins din viata (FOTO)

B1 B1,
Veste dramatica! Unul dintre cei mai mari actori s-a stins din viata (FOTO)

Jean Rochefort, unul dintre cei mai mari actori din lumea cinematografica franceza, s-a stins din viata in noaptea de duminica spre luni intr-un spital din Paris. Acesta avea 87 de ani. Rochefort era. continuă pe B1

Harvey Weinstein, unul dintre cei mai influenti producatori de la Hollywood, a fost concediat in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Harvey Weinstein, unul dintre cei mai influenti producatori de la Hollywood, a fost concediat de conducerea companiei sale, The Weinstein Company, dupa avalansa de acuzatii de hartuire sexuala dezvaluita de o ancheta a New York Times, anunta Reuters.

Plata defalcata a TVA, aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania

Plata defalcata a TVA este aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania, potrivit datelor care au fost centralizate de Profit. ro. Cele doua companii sunt Hidroelectrica si.

Cum au murit cei mai odiosi dictatori ai umanitatii. Unul s-a sinucis in conditii misterioase, celalalt a decedat dupa o posibila otravire

Doi dintre cei mai cumpliti dictatori ai istoriei contemporane au sfarsit in conditii misterioase. Adolf Hitler si Iosif Visarionovici Stalin, liderii a doua super-puteri totalitare care au dominat cel de-Al Doilea Razboi Mondial, au murit in conditii greu de elucidat.

Minerul ranit la Lupeni se afla inca in spital, unde primeste consiliere psihologica; unul dintre minerii decedati va fi inmormantat astazi, de ziua lui

Singurul miner care a supravietuit accidentului din Mina Lupeni, Raoul Adrian Cizmasiu, este inca internat la spitalul din Petrosani, unde este consiliat psihologic. Duminica, Lucian Codlean, unul dintre cei doi mineri care si-au pierdut viata dupa surparea tavanului unei galerii, va fi inmormantat. El ar fi urmat sa implineasca astazi 40 de ani, informeazp News. ro.

Monede austro-ungare, confiscate de politistii la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Politistii din Huedin au confiscat 43 de monede austriece si austro-ungare din perioada 1781-1895 pentru care comerciantii de la targul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi din Transilvania, nu aveau actele necesare.

Monede austro-ungare, confiscate de politisti la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Politistii din Huedin au confiscat 43 de monede austriece si austro-ungare din perioada 1781-1895 pentru care comerciantii de la targul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi din Transilvania, nu aveau actele necesare.

A murit actorul francez Jean Rochefort, la 87 de ani

Jean Rochefort, unul dintre cei mai populari actori ai cinematografului francez, a murit in noaptea de duminica spre luni, la 87 de ani, a anuntat luni fiica sa Clemence, potrivit AFP.

Cel mai puternic om din Statele Unite de care nu ai auzit niciodata

Michael Larson e unul dintre cei mai puternici barbati din Statele Unite. Este CEO al Bill and Melinda Gates Investments BMGI) si este responsabil de mare parte din averea lui Bill Gates,.

Copiii uneia dintre cele mai apreciate artiste nu suporta sa o auda cantand (FOTO)

Are concerte peste concerte, piesele ei sunt pe radio si sunt ascultate de fani de pretutindeni si este considerata una dintre cele mai apreciate cantarete, insa tocmai persoanele cele mai dragi sunt de.

Trenurile care opresc in satul Negreni, la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Mai multe trenuri au programata o oprire suplimentara in satul Negreni din judetul Cluj, inclusiv azi si maine, 7 si 8 octombrie. Acolo are loc, de ani buni, un targ de vechituri.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )