Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in august la mare in Romania

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in august la mare in Romania

Litoralul romanesc este ocupat in proportie de suta la suta in acest weekend, fiind destinatia numarul 1 pentru turistii romani in acest moment, a declarat, sambata,. continuă pe Antena3

Guvernul va acorda BURSE pentru sportivii care vor sa urmeze facultati in alte domenii

Guvernul cauta solutii tehnice in vederea acordarii de burse pentru sportivii de performanta care doresc sa urmeze cursurile unor facultati cu specializari in alte domenii, a declarat joi ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

Doua tinere au lasat corporatiile si au inceput cu 100 de euro un business prin care vor sa ii apropie pe parinti de copii

Ana Bacicoi si Ana-Maria Mandruta nu au in comun doar numele, ci si dorinta de a-i apropia pe parinti de copii si de a le crea cadrul in care sa se distreze si sa invete impreuna lucruri noi. Tinerele, de 25 si 26 de ani, organizeaza ateliere si.

Amenzile pentru cei care desfasoara activitati miniere se actualizeaza cu rata inflatiei

Nivelul amenzilor contraventionale aplicate titularilor permiselor si licentelor care desfasoara activitati miniere si nu respecta obligatiile ce le revin conform legii vor fi actualizate cu rata inflatiei, in conditiile in care acestea au ramas neschimbate din anul 2003, informeaza Guvernul Romaniei prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )