Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul va acorda BURSE pentru sportivii care vor sa urmeze facultati in alte domenii

România Liberă România Liberă,
Guvernul va acorda BURSE pentru sportivii care vor sa urmeze facultati in alte domenii

Guvernul cauta solutii tehnice in vederea acordarii de burse pentru sportivii de performanta care doresc sa urmeze cursurile unor facultati cu specializari in alte domenii, a declarat joi ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu. continuă pe România Liberă

Guvernul reia programul Casa Verde. Programele vor putea demara in doua saptamani

Dupa o pauza de 5 ani, Guvernul reia programul Casa Verde atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Timp de zece zile de programul va fi in dezbatere publica. Programul de anul acesta are doua componente care pot fi accesate alternativ de populatie si de institutiile publice care detin cladiri in interesul comunitatii: Componenta I Casa Verde Clasic prin care Guvernul finanteaza sisteme de incalzire care utilizeaza energii regenerabile Componenta II Casa Verde PLUS prin care sunt finantate in premiera in Romania: Termosisteme din materiale ecologice, Sisteme de acoperisuri verzi, Sisteme de monitorizare si eficientizare a consumului de energie, apa, gaz, sisteme BMS), Sisteme eficiente de iluminat pe baza de led cu consum redus de energie si durata de viata superioara .

Amenzile pentru cei care desfasoara activitati miniere se actualizeaza cu rata inflatiei

Nivelul amenzilor contraventionale aplicate titularilor permiselor si licentelor care desfasoara activitati miniere si nu respecta obligatiile ce le revin conform legii vor fi actualizate cu rata inflatiei, in conditiile in care acestea au ramas neschimbate din anul 2003, informeaza Guvernul Romaniei prin intermediul unui comunicat de presa.

Doua tinere au lasat corporatiile si au inceput cu 100 de euro un business prin care vor sa ii apropie pe parinti de copii

Ana Bacicoi si Ana-Maria Mandruta nu au in comun doar numele, ci si dorinta de a-i apropia pe parinti de copii si de a le crea cadrul in care sa se distreze si sa invete impreuna lucruri noi. Tinerele, de 25 si 26 de ani, organizeaza ateliere si.

IMPORTANT pentru cei care petrec vacanta in strainatate. Cum arata HARTA tarilor care se afla sub risc crescut de atentate (FOTO+VIDEO)

Intregul mapamond sta sub semnul fricii semanata de atacurile teroriste care au loc zilnic. Fie ca vorbim de Franta, Turcia, Germania sau tarile arabe, numeroasele atacuri sangeroase au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3364 seconds )