Libnet.ro
UNICEF

01:05

VESTE REA: Romanii, cei mai expusi din UE pentru a fi inlocuiti cu roboti

B1 B1,
VESTE REA: Romanii, cei mai expusi din UE pentru a fi inlocuiti cu roboti

Veste destul de trista pentru Romania unde gasirea unui job constituie inca o problema pentur multi. Astfel, tara noastra este cea mai expusa tara din Uniunea Europeana UE) in ceea ce priveste numarul de. continuă pe B1

Romanii, cei mai expusi la inlocuirea cu roboti

Romania este cea mai expusa tara din Uniunea Europeana UE) in ceea ce priveste numarul de joburi care risca sa fie in viitor inlocuite cu roboti. Peste 60% din locurile de munca sunt amenintate, de departe cea mai mare pondere din blocul european.

Romanii, cei mai expusi la inlocuirea cu roboti. Locurile de munca ce vor fi pierdute in favoarea automatizarii

Romania este cea mai expusa tara din Uniunea Europeana UE) in ceea ce priveste numarul de joburi care risca sa fie in viitor inlocuite cu roboti. Peste 60% din locurile de munca sunt amenintate, de departe cea mai mare pondere din blocul european.

Cei mai sexy sportivi de la Jocurile Olimpice de Iarna 2018

Saptamana aceasta debuteaza noua editie a Jocurilor Olimpice de Iarna, ce vor avea loc in PyeongChang, Coreea de Sud. Iata cine sunt considerati cei mai sexy sportivi de la aceasta editie.

FOTO Romanul cotat printre cei mai buni imblanzitori de cai din lume: Pentru mine calul este prieten, coleg, asociat

Miron Bococi este cunoscut in lumea echitatiei ca imblanzitorul de cai din Barcelona. La 19, credea ca va ajunge arhitect, dar destinul avea sa-i ofere o surpriza si sa-l aduca in apropierea cailor de rasa. Acum este printre cei mai priceputi dresori din Spania, iar spectacolele sale se tin in toata Europa.

Camera Deputatilor a adoptat legea pentru combaterea ambroziei, considerata planta cea mai alergena din Romania

Deputatii au dat marti unda verde, cu 264 de voturi si o abtinere, proiectului de lege privind combaterea ambroziei - considerata ca fiind planta cea mai alergena din Romania. Proiectul, initiat de un grup de parlamentari PNL, a fost adoptat deja de Senat, astfel incat merge la promulgare, potrivit Agerpres.

Aeroportul Dubai a ramas si in 2017 cel mai tranzitat din lume

Aeroportul Dubai si-a mentinut si in 2017 titlul de cel mai tranzitat din lume pentru pasagerii inte.

Cele mai noi solutii pentru siguranta online de la Google

Bresele de securitate au devenit atat de comune in ziua de azi incat nici nu le mai observam. Si cei de la Google au anuntat ca au updatat masurile de siguranta pentru cei care au un conturi gmail si, totodata au lansat un nou program pentru cei care au nevoie de un nivel suplimentar de protectie.

Calitatile unui lider eficient: Patru strategii pe care cei mai multi manageri le aplica

Una dintre cele mai dificile tranzitii pe care trebui sa le faca liderii este trecerea de la a face la a conduce. In momentul in care trebuie sa gestioneze o echipa/un proiect, un manager va face din ce in ce mai putina munca si.

Averile miliardarilor s-au redus in urma scaderii bursei din New York. Cat au pierdut cei mai bogati oameni din lume

Averile celor mai bogati 500 de oameni din lume s-au micorat cu circa 114 miliarde de dolari, in urma scaderii inregistrate de bursa de la New York, de luni seara. Warren Buffet, CEO-ul Berkshire Hathaway Inc. , al.

Lectia oferita de o femeie care a invins cancerul: Pot sa spun ca sunt cei mai colosali ani din viata mea

Lupta impotriva cancerului i-a schimbat viataClaudiei Serban, in varsta de 48 de ani, angajata a Centrului de plasament de la Targu Carbunesti. Ea a fost diagnosticata in urma cu peste sase ani cu aceasta boala nemiloasa si de atunci stie ce conteaza cel mai mult in viata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )