Libnet.ro
UNICEF

08:45

Veste teribila pentru Simona Halep: Nu poate!

Antena3 Antena3,
 Veste teribila pentru Simona Halep: Nu poate!

Fosta mare jucatoare de tenis Chris Evert a prefatat, in cadrul unde conferinte de presa la Londra, turneul de la Wimbledon. Americanca, fost lider mondial si multipla castigatoare a turneelor de. continuă pe Antena3

Lovitura grea pe care Simona Halep o poate da Romaniei. Se teme ca va fi afectata cand va ramane insarcinata

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, unde o va intalni pe italianca Francesca Schiavonne, dar stirea zilei legata de ea nu are legatura cu asta.

Pericolul care o paste pe Serena Williams.Wimbledon 2016 poate fi o editie istoricapentru tenisul feminin. Simona Halep poate profita si ea

Turneul de la Wimbledon e unul special in acest an, deoarece poate oferi un lucru la care foarte putina lume se astepta in urma cu ceva timp.

Wimbledon: Simona Halep vs Anna Karolina Schmiedlova 6-4, 6-1/ Prima victorie pe iarba din acest an - Halep, in turul doi al competitiei

Cap de serie numarul cinci la Londra, Simona Halep a avut parte de un prim set incalcit in meciul cu Anna Karolina Schmiedlova Slovacia, 40 WTA si ultima castigatoare de la BRD Bucharest Open), jucatoarea noastra permitandu-i adversarei sa revina si sa egaleze la 4, dupa ce Simona a condus cu 4-1. Aflata la prima partida din acest an pe iarba, Halep a rezolvat din mers setarile deficitare si a reusit sa se impuna in doua seturi, scor 6-4, 6-1, dupa o ora si cinci minute. Victoria ii asigura Simonei calificarea in turul doi la Wimbledon, faza a competitiei unde nu a reusit sa ajunga in 2015.

Wimbledon: Simona Halep si-a aflat adversara si ora de miercuri. Marti joaca Niculescu si Cirstea

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Wimbledon. Ea va juca miercuri la pranz pe iarba londoneza pe care, marti, vor evolua douaromance.

Simona Halep, nehotarata in privinta participarii la Jocurile Olimpice din cauza virusului Zika

La sfarsitul meciului din primul tur de la Wimbledon cu Anna Schmiedlova, de care a trecut cu scorul de 6-4, 6-1, Simona Halep a declarat ca este ingrijorata de virusul Zika si ia in calcul varianta neprezentarii la Jocurile Olimpice din Brazilia, care se vor desfasura in perioada 5-21 august.

Simona Halep, la un pas sa renunte la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza virusului Zika: Trebuie sa caut informatii. Cand joc tenis, sanatatea mea e cel mai important lucru

Simona Halep are de gand sa renunte la Jocurile Olimpice de la Rio 5-12 august) din cauza ca ii este teama sa nu ia virusul Zika. 'Trebuie sa caut informatii despre acest.

Simona Halep va juca la WIMBLEDON cu Francesca Schiavone

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, o va infrunta pe italianca Francesca Schiavone in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon.

Simona Halep face un anunt SOC. Fanii sunt devastati

Cea mai buna jucatoare romana de tenis a ultimilor ani, Simona Halep, ar putea renunta la participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august) de teama virusului Zika, dupa cum a afirmat.

Simona Halep s-ar putea retrage de la Olimpiada din cauza virusului Zika

Simona Halep a declarat luni, la Wimbledon, ca ia serios in considerare sa nu mearga la Jocurile Olimpice de Vara 2016 de la Rio, din cauza pericolului virusului Zika.

Simona Halep ar putea renunta sa participe la Olimpiada de la Rio, din cauza virusului ZIKA

Cea mai buna jucatoare romana de tenis a ultimilor ani, Simona Halep, ar putea renunta la participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august) de teama virusului Zika.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )