Libnet.ro
UNICEF

10:30

Veste uriasa pentru Simona Halep. Poate deveni numarul 1 mondial in scurt timp

Adevărul Adevărul,
Veste uriasa pentru Simona Halep. Poate deveni numarul 1 mondial in scurt timp

Simona Halep va juca in optimile turneului de la Wuhan, unde este principala favorita, dar o veste uriasa se contureaza pentru jucatoarea noastra. continuă pe Adevărul

Dezastru pentru Simona Halep, la Wuhan. A avut meciul in mana

Simona Halep a ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Wuhan. Sportiva din Romania a cedat cu 3-6, 6-3, 5-7 in fata britanicei Johanna Konta, care o va intalni in sferturile de finala pe Venus Williams.

Simona Halep la Wuhan: romanca are drumul deschis spre trofeu. Cine e cea mai mare amenintare pentru ea

Simona Halep e favorita numarul 1 la Wuhan, acolo unde a ajuns deja in optimi. Iar la cum a scapat, pe rand, de nume grele, constanteanca are motive intemeiate sa se gandeasca la castigarea turneului.

Veste buna pentru Halep, dupa infrangerea de la Wuhan. Marea sa rivala va lipsi de la Beijing

Maria Sarapova si-a anuntat retragerea de la turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing din cauza unor durerei la incheietura mainii stangi. in schimb China Open o va avea la fileu pe Simona Halep.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-2, 6-1/ La pas in turul trei

Simona Halep cap de serie numarul unu) a debutat perfect in turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania trecand fara nicio emotie de Anastasia Pavlyuchenkova, locul 32 WTA, scor 6-2, 6-1 partida a durat o ora si patru minute). In urma acestui succes, Simona conduce cu 6-0 in intalnirile directe. In turul trei, Halep o va intalni pe Johanna Konta, din Marea Britanie.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in optimi de Johanna Konta, dupa ce a condus cu 5-1 in decisiv - Halucinant

Simona Halep a avut parte impotriva britanicei Johanna Konta locul 66 WTA) de o partida interzisa cardiacilor, un adevarat thiller cu final nefericit. Favorita numarul unu a inceput slab meciul cu Johanna, a pierdut primul set cu 6-3, dar si-a revenit, a egalat la unu 6-3) si a condus cu 5-1 in decisiv. Din acel moment, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, iar Konta a castigat nu mai putin de sase game-uri consecutive !), reusind sa se califice in sferturile turneului WTA de la Wuhan, dupa un meci care a durat doua ore si 18 minute.

Simona Halep, reactie dupa calificarea in optimi la Wuhan

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wuhan China), dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva rusa Anastasia Pavliucenkova,.

Clasamentul in care Simona Halep n-are rival. Serena Williams este abia a treia

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a obtinut, marti, in mansa a doua a turneului de la Wuhan, victoria cu numarul 40 in acest an pe suprafata rapida, ea conducand detasat intr-un clasament al suc.

Simona Halep, victorie lejera in China in fata rusoaicei Anastasia Pavliucenkova

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, a trecut marti, in turul doi al turneului de la Wuhan China), de rusoica Anastasia Pavliucenkova in doua seturi, 6-2, 6-1.

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova in turul doi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 33 mondial, in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, China.

Simona Halep la Wuhan: o sansa istorica pentru a doua jucatoare a lumii in China. Poate egala un nume legendar

Anul trecut, Simona Halep a parasit turneul de la Wuhan, in turul II, fiind invinsa de Muguruza. Astfel, n-are decat 60 de puncte de aparat, putand evolua fara presiunea rezultatului. Totusi, un eventual triumf in China ar insemna enorm pentru ea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )