Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Wuhan: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-2, 6-1/ La pas in turul trei

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-2, 6-1/ La pas in turul trei

Simona Halep cap de serie numarul unu) a debutat perfect in turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania trecand fara nicio emotie de Anastasia Pavlyuchenkova, locul 32 WTA, scor 6-2, 6-1 partida a durat o ora si patru minute). In urma acestui succes, Simona conduce cu 6-0 in intalnirile directe. In turul trei, Halep o va intalni pe Johanna Konta, din Marea Britanie. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova in turul doi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 33 mondial, in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, China.

WTA WuhanSimona Halep joaca marti cu Anastasia Pavliucenkova

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, va evolua, marti, in turul doi al turneului de la Wuhan China), impotriva sportivei Anastasia Pavliucenkova Rusia), pozitia 32 in ierarhia mondiala, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep la Wuhan: constanteanca a dezvaluit ce a apasat-o inaintea primului meci. Cum si-a analizat victoria

Simona Halep a zdrobit-o pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, 32 WTA), insa orele premergatoare jocului n-au fost usoare pentru ocupanta locului 2 WTA.

LIVETEXT Simona Halep la Wuhan: romanca debuteaza contra unei adversare care a facut victime mari

Simona Halep intra direct in turul II, la Wuhan, acolo unde o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, 32 WTA). Forma recenta a sportivei din Rusia arata ca aceasta e capabila de a produce surprize mari.

WTA Wuhan: Victoria Azarenka a parasit competitia - Johanna Konta, posibil adversar al Simonei Halep

Dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, Victoria Azarenka a abandonat in setul al doilea al partidei cu Johanna Konta era condusa cu 1-0), din turul doi al turneului WTA de la Wuhan. In cazul in care o va elimina pe Anastasia Pavlyuchenkova, Simona Halep o va intalni pe Konta in urmatoarea partida. Au parasit, marti, competitia Caroline Wozniacki favorita 4), Victoria Azarenka, Belinda Bencic favorita 11) si Madison Keys favorita 14).

LIVE Simona Halep la Wuhan Open (15:30)

Organizatorii turneului WTA Premier 5 de la Wuhan au anuntat programul zilei de marti, iar printre meciuri regasim si disputa dintre Simona Halep si Anastasia Pavlyuchenkova.

Cand debuteaza Simona Halep la Wuhan Open

Organizatorii turneului WTA Premier 5 de la Wuhan au anuntat programul zilei de marti, iar printre meciuri regasim si disputa dintre Simona Halep si Anastasia Pavlyuchenkova.

Simona Halep la Wuhan: cu ochii pe teren, cu gandul in tribune. Romanca are o sustinatoare speciala in China

Simona Halep a avut motive in plus de bucurie pentru prestatia ei solida in confruntarea cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, 32 WTA).

GAME cu GAME Simona Halep in turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep a debutat, marti, in turneul de la Wuhan cu o victorie convingatoare si extrem de rapida in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova.

LIVE TEXT Simona Halep - A. Pavliucenkova: romanca, invincibila in meciurile directe. Wuhan Premier 5

Simona Halep, 2 WTA o intalneste, marti, pe Anastasia Pavliucenkova Rusia), 32 WTA, in turul al doilea al turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )