Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vestea surpriza pentru mii de romani care au cont bancar: BCR face schimbarea de luna aceasta

Playtech Playtech,
Vestea surpriza pentru mii de romani care au cont bancar: BCR face schimbarea de luna aceasta

Aproape de finalul starii de urgenta, BCR a venit cu un anunt deosebit pentru mii de romani. Pentru noua optiune, banca se bazeaza pe call center. BCR sustine ca si-a simplificat fluxul. continuă pe Playtech

Se dau 1.000 de lei pentru mii de romani. S-a dat legea deja

Guvernul a decis sa ajute mai multe categorii de romani care au nevoie de bani. Acum a prezentat un nou plan pentru acest ajutor. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a transmis.

Se dau bani pentru mii de romani. Guvernul ar da cate 2.000 de euro daca se indeplinesc aceste conditii

Guvernul a stabilit catre ce sector va da mai multi bani ca sa ajute pentru aceasta perioada. in urma sedintei din 30 aprilie, cabinetul condus de Ludovic Orban a oferit cateva.

Doi carausi romani care transportau migranti din Siria, arestati preventiv

Doi carausi romani care au fost prinsi in timp ce transportau intr-o autoutilitara zece migranti din Siria, care intentionau sa ajunga in Austria, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, informeaza ITPF Timis.

VIDEO Primarul din Balti le-a dat cate un plic cu 1.000 de dolari si le-a promis curcani de rasa medicilor romani care au mers in Moldova sa ajute in criza COVID Reactia ambasadei

Primarul de Balti, Renato Usatii, le-a dat cadou cate 1. 000 de dolari medicilor si asistentilor romani care au mers in Republica Moldova sa ajute spitalele in criza COVID. El le-a dat banii in plic, la ceremonia de primire, si le-a promis ca la finalul misiunii le va da curcani de rasa. Ambasada Romaniei la Chisinau a anuntat vineri ca aceste sume au fost returnate integral.

Alerta pentru romanii care au cont bancar: se poate ramane fara bani intr-o secunda

Pe fondul crizei medicale, s-au inmultit si problemele. Cele mai mari vizeaza direct cardurile si conturile bancare. Un avertisment recent ne arata cum functioneaza mecanismul. CERT-RO a.

Pret surpriza pentru Dacia in Romania: cat muncesti ca sa-ti permiti cel mai ieftin model?

Dacia e o masina ieftina, mai ales Logan. Totusi, acum e si mai ieftina. Iar preturile sunt online, chiar pe site-ul producatorului. Surpriza e pentru romanii de rand. Spre final de.

Robert Cazanciuc (PSD): Statul e obligat sa negocieze conditii mai bune pentru muncitorii romani din strainatate. Fara plan de relansare, angajatii cu contracte suspendate, peste 1 milion, vor fi someri (FOTO)

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a afirmat ca statul roman este obligat sa negocieze salarii mai mari si asistenta medicala pentru romanii care sunt nevoiti sa plece la.

Ministrul Educatiei admite ca statul n-a facut nimic pentru comunitatile din care provin 250.000 de elevi

Cursurile acestui an scolar au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, iar ministrul Educatiei s-a vazut obligat sa caute solutii. Numai ca lectiile online nu-s pentru toata lumea,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )