Libnet.ro
UNICEF

11:45

Se dau 1.000 de lei pentru mii de romani. S-a dat legea deja

Playtech Playtech,
Se dau 1.000 de lei pentru mii de romani. S-a dat legea deja

Guvernul a decis sa ajute mai multe categorii de romani care au nevoie de bani. Acum a prezentat un nou plan pentru acest ajutor. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a transmis. continuă pe Playtech

Autoritatile din Braila acorda cate 1.000 de lei pentru fiecare nou-nascut. Ce conditii trebuie sa indeplineasca parintii pentru a primi banii

Consiliul Local Braila a aprobat un proiect de hotarare privind acordarea unui stimulent financiar pentru primele doua nasteri. Stimulentul se va acorda dupa publicarea hotararii in Monitorul Oficial al municipiului Braila.

Competitia pentru muncitorii romani devine tot mai acerba. Italienii isi fac griji ca lucratorii sezonieri prefera Germania si Marea Britanie Deficitul de forta de munca, acutizat de epidemia de coronavirus

Eforturile Italiei de a aduce cat mai multi muncitori romani in agricultura si competitia acerba cu alte state pentru acestia ar putea avea serioase consecinte asupra economiei, avertizeaza Federatia.

Robert Cazanciuc (PSD): Statul e obligat sa negocieze conditii mai bune pentru muncitorii romani din strainatate. Fara plan de relansare, angajatii cu contracte suspendate, peste 1 milion, vor fi someri (FOTO)

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a afirmat ca statul roman este obligat sa negocieze salarii mai mari si asistenta medicala pentru romanii care sunt nevoiti sa plece la.

Achizitii in vremea pandemiei: Primaria Slatina a atribuit, fara licitatie, un acord cadru de peste 9 milioane de lei pentru masti, manusi si dezinfectanti Firma a mai avut contracte pentru materiale promotionale

Directia Administrare Patrimoniu, serviciu in subordinea Primariei Slatina, condusa de Emil Mot PSD), a atribuit recent, prin negociere directa, un acord cadru de peste 9 milioane de lei fara TVA) pentru achizitia de dezinfectanti, masti si manusi in municipiu, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii publice. Firma castigatoare pare a fi la primul astfel contract major, dupa ce in trecut a castigat diverse contracte mai mici pentru furnizarea de materiale promotionale. Vezi in articol ce spune Primaria Slatina despre acest contract si cantitatile cumparate deja.

Guvernul aloca 200 milioane lei pentru sprijinirea mass-media prin intermediul unei campanii de informare

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care aloca 200. 000 lei care mass-media pentru derularea unei campanii de informare a cetatenilor cu privire la regulile ce trebuie respectate pe perioada starii de urgenta si dupa 15 mai. Tot in sedinta de Guvern s-a aproobat un memorandum cae prevede un acord cu Google pentru derularea unor campanii de informare. Gigantul american va oferi acces gratuit pentru astfel de promovare in limita sumei de 1,2 milioane de dolari.

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 49,5 milioane lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de dezinfectant pentru maini, pentru prevenirea raspandirii COVID-19, potrivit unui anunt de participare publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Contactat de HotNews. ro primarul Daniel Baluta a argumentat ca vrea sa fie pregatit pentru redeschiderea unitatilor de invatamant, in conditiile in care administratia locala va fi obligata sa asigure dezinfectant.

Un barbat din Pitesti, amendat cu 22.000 lei pentru un video postat pe o retea de socializare

Un tanar de 20 de ani, din Pitesti, care a postat in seara zilei de 27 aprilie 2020, pe o retea de socializare, un clip video, in care isi provoaca urmaritorii clipului sa se intalneasca cu el, noaptea, intr-un loc public, incalcand prevederile ordonantelor militare, a fost amendat cu 22. 000 lei de catre politistii argeseni.

Un batran a fost amendat cu 15.000 de lei pentru ca a fugit sa isi adune oile scapate din curte fara sa aiba declaratie

Un batran a fost amendat de catre politie dupa ce a iesit din casa, pe fuga, pentru ca i-au scapat oile din tarc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )