Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti bune din Marea Britanie! Premierul Boris Johnson a anuntat cand se vor relua meciurile cu spectatori

Adevărul Adevărul,
Vesti bune din Marea Britanie! Premierul Boris Johnson a anuntat cand se vor relua meciurile cu spectatori

Sportul fara spectatori este ca mancarea fara sare si piper, din cauza pandemiei de coronavirus, sportivii resimtind din plin efectul disputarii meciurilor in fata unor arene pustii. continuă pe Adevărul

Rusia ar incerca sa fure din Marea Britanie rezultatele unui studiu privind vaccinul Covid

Un grup de hackeri rusi este acuzat ca ataca organizatii din Marea Britanie, SUA si Canada pentru a .

Marea Britanie, in pragul celui de-al doilea val de COVID-19. Premierul Boris Johnson: O revenire la normal, probabil in jurul Craciunului

Premierulbritanic, Boris Johnson, a anuntat ca Marea Britanie este pregatita pentru cel de-al doilea val de COVID-19, iar circa 3 miliarde de lire sterline 3,3 miliarde de euro) s-au alocat resurselor.

Marea Britanie spera la o viata normala pana la Craciun, dar se pregateste pentru un al doilea val de Covid-19

Premierul Boris Johnson a spus ca spera ca Marea Britanie s-ar putea intoarce la normalitate inainte de Craciun, programand o ridicare treptata a restrictiilor, dar a avertizat ca tara inca trebuie sa se pregateasca pentru ce e mai rau, relateaza Reuters. Premierul britanic Boris Johnson a anuntat totodata o investitie de circa 3 miliarde de lire sterline 3,3 miliarde de euro) pentru alocarea mai multor resurse serviciului national de sanatate NHS).

Boris Johnson spera la o revenire la normal, in privinta covid-19, pana la Craciun

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat vineri viitoarele etape-cheie ale iesirii din izolare a Regatului Unit si si-a exprimat speranta unei reveniri la normal cel mai devreme incepand din noiembrie, poate la timp de Craciun.

Coronavirus: Joi ar putea fi anuntate vesti bune privind vaccinul Oxford-AstraZeneca - surse

Vesti bune despre testele clinice initiale ale vaccinului Oxford contra Covid-19 ce a fost licentiat catre AstraZeneca ar putea fi anuntate chiar maine, potrivit unei surse citate de Robert Preston, editor al televiziunii britanice ITV.

China admonesteaza Marea Britanie, dupa decizia guvernului de a interzice tehnologiile Huawei

Ambasadorul Chinei in Marea Britanie a numit decizia Marii Britanii de a interzice gigantul telecomu.

30 de romani au fost testati pozitiv la COVID-19 la o ferma din Herefordshire, in Marea Britanie

Treizeci de cetateni romani au fost testati pozitiv la COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care isi desfasoara activitatea in cadrul unei ferme din Herefordshire, in Marea Britanie, anunta ministerul roman al Afacerilor Externe.

Coronavirus: Marea Britanie ar putea recomanda purtarea mastilor in toate locurile publice - presa britanica

Marea Britanie ar putea recomanda in curand acoperirea fetei in toate locurile publice, inclusiv birouri si alte locuri de munca, a anuntat marti The Telegraph, la o zi dupa ce guvernul a anuntat ca mastile vor fi obligatorii in magazine din 24 iulie, relateaza Agerpres.

Vesti bune! Cum va arata parcul de 27.627 mp, construit de Primaria sectorului 4

In timp ce in alte zone din capitala se da o batalie surda intre antreprenori pentru a ridica tot mai multe cladiri de birouri, de locuit sau centre comerciale in detrimentul oazelor de verdeata, in sectorul 4 se ridica, de la zero, parcuri si spatii verzi, care reduc gradul de poluare in zonele adiacente, oferind locuitorilor, totodata, spatii moderne unde copiii se pot juca in siguranta, iar adultii se pot plimba sau face sport.

Horoscop 16 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Balantele primesc vesti bune, Fecioarele au o idila la locul de munca

O zi minunata astazi pentru toata lumea, fiecare trebuie sa ne facem o bucurie azi, daca nu se intampla ca cineva drag sa v-o faca. Este o zi frumoasa si relaxanta, chiar de iubire sau de flirt, in tot cazul relatii bune.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )