Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vesti bune pentru studenti. Din 1 februarie vor calatori gratuit cu trenul. Gratuitatea este valabila si in vacante

România Liberă România Liberă,
Vesti bune pentru studenti. Din 1 februarie vor calatori gratuit cu trenul. Gratuitatea este valabila si in vacante

Ministerul Transporturilor a anuntat ca toti studentii din Romania vor avea gratuitate la transportul feroviar pentru un numar nelimitat de calatorii, inclusiv pe perioada vacantelor universitare si indiferent de operatorul feroviar. continuă pe România Liberă

Vesti bune pentru fanii serialului Suleyman Magnificul! Printesa din noua productie Kosem e... ROMANCA! Anastasia are doar 19 ani si va interpreta rolul principal! (FOTO si VIDEO)

Anastasia Tsilimpiou, o tanara de doar 19 ani a vrajit pe toata lumea jucand rolul printesei Kosem, din noul serial turcesc ce va fi difuzat in curand si la Kanal D. Fanii serialului.

Promisiuni pentru studenti in anul calendaristic 2017. Ministrul Educatiei: Bursele studentilor vor creste de peste doua ori

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase a declarat, pentru News. ro, ca bursele studentilor vor creste de peste doua ori in anul calendaristic 2017, iar din 1 februarie studentii vor beneficia de transport gratuit pe calea ferata.

Veste de ULTIMA ORA: Scolile din Bucuresti inchise TOATA SAPTAMANA

Vesti bune pentru elevii din Capitala. Cursurile ar putea fi suspendate si in zilele de miercuri, joi si vineri, dar totul tine de cum va continua vremea, a precizat Marian Banu, purtatorul de cuvant al.

Belarus renunta la vize pentru cetatenii din 80 de tari care vin pentru sederi de scurta durata

Presedintele Belarus, Aleksandr Lukasenko, a semnat luni un decret prezidential prin care tara est-europeana va renunta la obligativitatea vizelor de intrare pentru sederi de scurta durata - pana la cinci zile - in cazul cetatenilor din 80 de state ale lumii, inclusiv SUA si tarile membre UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )