Libnet.ro
UNICEF

20:00

VESTI PROASTE pentru mai multi ROMANI! Astazi vor ramane FARA CURENT ELECTRIC. VEZI JUDETELE AFECTATE

B1 B1,
VESTI PROASTE pentru mai multi ROMANI! Astazi vor ramane FARA CURENT ELECTRIC. VEZI JUDETELE AFECTATE

Vesti proaste! Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, temporar, miercuri, in unele zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate. continuă pe B1

Noi VESTI PROASTE pentru romanii cu CREDITE in lei: Indicele ROBOR a atins un NOU RECORD

Ziua si recordul depasit de indicele Robor. Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti ca indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile variabile la creditele.

Horoscop zilnic 6 decembrie. Vesti excelente pentru nativii unei zodii: se vor alege cu niste bani!

Berbec Schimbarile de la locul de munca va nemultumesc. Trebuie sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca riscati sa complicati situatia si mai mult. Evitati un conflict. Taur S-ar putea sa.

Ce trebuie neaparat sa faci cu bradul inainte de a-l impodobi. Cei mai multi romani ignora asta

O veste nu tocmai placuta circula de cativa ani buni si se refera la pericolele asupra sanatatii pe care brazii de Craciun le aduc in casa. Indiferent ca vorbim despre brazii artificiali sau cei naturali, un lucru est.

Simona Halep a intrat, in premiera, in Top 300 cei mai bogati romani. La ce distanta se afla de Tiriac in clasament

La doar 26 de ani, Simona Halep a intrat in topul celor mai bogati romani. Aceasta a intrat pentru prima data in top 300, dupa un an 2017 formidabil. Ajunsa numarul 1 mondial, tenismena a ajuns.

Zeci de proiectile din al doilea razboi mondial, gasite in Timis de catre mai multi muncitori care sapau un sant

Zeci de proiectile care dateaza din timpul celui de-al doilea razboi mondial au fost gasite de mai multi muncitori care sapau un sant in satul Cheglevici din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, munitia fiind preluata de ISU Timis pentru a fi distrusa, relateaza News. ro.

SURSE Probleme cu organizarea mitingului PSD in Bucuresti: mai multi lideri locali refuza sa trimita oameni

Mai multi lideri locali refuza sa trimita oameni in Capitala la mitingul de protest impotriva statului paralel si ilegitim si impotriva abuzurilor, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Potrivit acestora, nici premierul Mihai Tudose nu sustine ideea unui miting organizat de partid. Liderii consultati de HotNews. ro sustin ca un astfel de miting ar fi o greseala, deoarece ar fi perceput ca o manifestare impotriva justitiei.

S-a lansat un nou tip de scoala. Ocupatia creeaza tot mai multi milionari

Tot mai multi tineri sunt atrasi de jocurile video competitive esports), iar in Singapore s-a deschis chiar si o academie care vrea sa transforme gamerii in jucatori profesionisti. Sportul electroni.

Surprinsi de camera de supraveghere. Ce faceau mai multi ofiteri in liftul sediului de politie (VIDEO)

Imagini haioase au fost surprinse in liftul unui sediu de politie din Colorado. Nestiind ca sunt filmati, mai multi ofiteri au inceput sa danseze fara sa se gandeasca ca cineva.

Vesti bune pentru bucuresteni. Calatorii vor putea merge cu metroul si autobuzul folosind un bilet unic

Locuitorii Capitalei vor putea calatori cu metroul si autobuzul folosind acelasi tichet, de la data de 10 decembrie. Biletele vor putea fi achizitionate la toate punctele de vanzare de la Metrou si.

Horoscopul saptamanii 4-10 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Tauri: ar putea sa obtina niste bani in plus

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru saptamana 4-10 decembrie. Astrele se aliniaza foarte bine. incepem saptamana cu Luna plina,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )