Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vesti proaste pentru Romania: de ce nu vom avea in 2020 vaccin sau tratament impotriva virusului

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Romania: de ce nu vom avea in 2020 vaccin sau tratament impotriva virusului

Cercetatorii din lumea intreaga lucreaza la foc automat pentru a stopa pandemia de coronavirus. Numai ca vestile sunt proaste pentru Romania si anul acesta poate fi vazut ca o infrangere. continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru jucatorii de tenis: premiile se diminueaza

Criza economica provocata de pandemie afecteaza si sportul. Majoritatea echipelor de fotbal din Europa au redus contractele jucatorilor. Alti sportivi cu castiguri foarte mari, jucatorii de tenis, sunt anuntati ca in viitorul apropiat nu vor mai avea parte de premii la fel de consistente ca pana acum.

Rafila: Daca nu vom gasi un vaccin eficient anti-Covid-19, atunci imunizarea se va face prin boala Romania a facut precomanda pentru un vaccin

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit luni seara, al Digi 24, despre cele doua scenarii de lucru, daca vom avea un vaccin si daca nu vom avea un vaccin eficient. in cazul lipsei unnui vaccin, imunizarea s-ar face prin trecerea prin boala, iar coronavirus va fi in doi ani de zile la fel ca o gripa obisnuita, spune Rafila. Vaccin anti-Covid-19: Patru tari europene semneaza un acord care garanteaza 300 de milioane de doze .

Marcel Ciolacu, despre o alianta intre PSD, Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale: Vom avea aliante punctuale, pe plan local. Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in partid (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, referindu-se la alegerile locale, ca organizatiile judetene ale formatiunii vor decide daca vor face aliante cu cei de la ALDE sau Pro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )