Libnet.ro
UNICEF

23:31

Vestile asteptate de toata lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

Antena3 Antena3,
Vestile asteptate de toata lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

In ciuda faptului ca eram obisnuiti ca in iulie, luna lui Cuptor, sa ne topim, la propriu, chiar si la umbra, se pare ca zilele cu recorduri maxime inregistrate in vara vor aparea si in luna august. Elena Mateescu, director executiv ANM, a declarat la Antena 3 care sunt prognozele meteo pentru luna care tocmai a inceput. continuă pe Antena3

Vesti bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Vin vesti bune din partea meteorologilor pentru toti cei care isi doresc sa isi planifice concediile in luna august. Vor fi temperaturi mari mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, iar ploile vor fi deficitare. Asta arata prognoza pentru patru saptamani emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo: Ce se anunta in luna august. Unde ploua si ce zone vor fi lovite de canicula

Desi temperaturile scad usor, vremea continua sa fie calduroasa in sud-estul tarii. Cald si ploi putine anunta meteorologii si in luna august.

Prognoza meteo pentru weekendul 31 iulie -2 august 2020. Vremea se raceste semnificativ si cresc sansele de ploaie in toata tara

Incepand de vineri, 31 iulie, valorile termice vor incepe sa scada usor fata de zilele precedente, totusi nu scapam de canicula la amiaza, cand temepratura maxima va atinge 35 de grade. Cerul va fi.

Prognoza meteo azi, vineri, 31 iulie 2020. Vreme schimbatoare de la o ora la alta. Ploi, vijelii si canicula

Meteorologii anunta vreme calduroasa si astazi, 31 iulie, in majoritatea zonelor tarii. Totodata, ANM a emis si o avertizare de tip Cod galben de canicula pentru 17 judete. Mai multe detalii, in continuare. Meteo 31 iulie. Cum va fi vremea in Romania Vremea va fi calduroasa, astazi, in cea mai mare parte a tarii, local .

Dana Budeanu, un nou mesaj violent. Da de pamant cu toata lumea

A aparut cel mai nou episod al Verdictului Politic, cu Dana Budeanu, in care controversatul designer vorbeste despre anumite restrictii care au fost introduse doar in Romania, nu si in lumea civilizata, si despre alianta dreptei pentru a castiga alegerile locale, in ciuda altor probleme majore, cum ar fi prabusirea economiei. Mai multe detalii, in .

Gheorghe Hagi a facut praf pe toata lumea dupa umilinta cu Sepsi: Nu ne-am odihnit destul 3 luni?

Viitorul Constanta a suferit o infrangere umilitoare pe propriul teren, scor 0-3, in fata celor de la Sepsi. Oaspetii au marcat toate golurile in prima repriza. Carnat, o dubla, si Stefanescu au marcat golurile pentru victoria echipei din Sfantu Gheorghe. La finalul meciului, Gheorghe Hagi a fost extrem de critic la adresa jucatorilor sai. Antrenorul .

FLORIN CITU: Am redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august

Ministerul Finantelor a redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august insa Romania are nevoie si de dobanzi reale zero sau chiar negative, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu.

Prognoza meteo, azi, 3 august 2020. Temperaturi extreme in sudul tarii

Pentru prima zi a acestei saptamani meteorologii anunta temperaturi caniculare in toata tara, in special in zonele de sud si sud este. Cerul va fi senin, temporar innorat izolat, in special in centrul,.

METEO. Ce temperaturi ne asteapta in luna august. Cum arata prognoza ANM pentru primul weekend

Vremea va fi caniculara in zilele urmatoare. Disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Prognoza meteo, azi, 2 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toate aceste zone ale tarii

In cursul zilei de astazi, 2 august, vremea va fi predominant frumoasa. Meteorologii aduc vesti bune pentru romani la acest final de saptamana. Cerul va fi mai mult senin, iar valorile din termometre raman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )