Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un veteran din fortele speciale ale SUA a fost inculpat pentru spionaj in favoarea Rusiei

B1 B1,
Un veteran din fortele speciale ale SUA a fost inculpat pentru spionaj in favoarea Rusiei

Un fost agent al beretelor verzi din armata SUA, care traieste in nordul Virginiei, a fost arestat si pus sub acuzare pentru ca timp de peste un deceniu ar fi divulgat secrete militare despre activitatile un. continuă pe B1

Fost capitan in fortele speciale ale Statelor Unite, arestat pentru ca a spionat in favoarea Rusiei

Un fost capitan al fortelor speciale din SUA a fost arestat sub acuzatia de spionaj. Peter Debbins a oferit informatii clasificate rusilor timp de zece ani. Daca va fi condamnat, acesta risca sa execute pedeapsa de inchisoare pe viata, transmite Mediafax.

Michael Ballack a fost operat pentru inlaturarea unei tumori

Fostul international german Michael Ballack a fost operat pentru inlaturarea unei tumori care era langa maduva spinarii, relareaza Le Figaro.

007: Cum a ajuns un ofiter al Fortelor Speciale americane spion al serviciului de informatii militare al Rusiei, temutul GRU

Peter Rafael Dzibinski Debbins, un fost capitan al Fortelor Speciale ale Statelor Unite, a fost arestat in 21 august pentru spionaj, americanul fiind acuzat de colaborare cu Directia Principala de Informatii GRU), serviciul de informatii militare al Rusiei, scrie Clearance Jobs.

Acestia sunt primii interlopi din Romania. Cine au fost si cum au scris istorie

Cine au fost primii interlopi din Romania poate fi intrebarea de pe buzele multora. Gica Cioc, zis si Balaurul, din cauza temperamentului violent, Sandu Moise, zis si Hitler, din cauza mustatii, Nicolae Purecica, zis Nae Chiorul, aveau sa terorizeze orase intregi cu crimele lor. Nicolae Nae Chioru, Hitler, Balaurul sau Gica Cioc Povestea il are .

Scene triste pe plaja din Eforie Nord. A fost gasit mort in apa

Conform unor rapoarte de acum cativa ani, un numar record de delfini au fost gasiti morti pe plajele Bulgariei din Marea Neagra si din Romania. in 2016, de exemplu, au fost contabilizate 108 delfini decedati, cauzele fiind necunoscute. Scene triste pe plaja din Eforie Nord Exista trei specii de delfini in Marea Neagra, delfinul comun .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )